|
|
|
Kadinlar |
Kadin ve erkek eşitliği ne kadar dogrudur. Ben katilmiyorum.esit olsaydi Allah farkli yaratmazdi... Turkiyede kadina şiddet neden çoğaldı.Rabbim cennet analarin ayagi altindadir diye emretmiş oysa ki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Peki varmidir bu saydiklariniz veya esitdir diyip bayanlara tum evin sorunlugunu yukleyenlerde var misal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Hak esitligi zaten atamiz tarafindan verilmisti. Dunyada verilmemisken yasak iken. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Sizlere paralimiymis.  oyle olmasi daha iyi degilmi temkinli olunur hem. Para sizde sohret sizde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Insanoglu herseyi yok etti evet... insanligi sevgiyi aşkı oysa eskiden ne temizdi vicdanlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Insanoglu herseyi yok etti evet... insanligi sevgiyi aşkı oysa eskiden ne temizdi vicdanlar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Yanlis tespit dunyanin hic biryerinde kadin erkek esit degildir eşit de olamaz ki ozaman neden almanyada kadinlar az maaş alıyorlar erkeklerden neden. Esitsizligi savunmuyorum ben yok diyorum esitlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Katilmadigim seyler kadinin kendini erkek yerine koymasidir. Erkek gibi davranis sergilemesidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Kendi tasimla niye vuruyon ki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Benin yazdigim burasi icindi.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Kadinin emegi hakki aliniyor caliniyor erkege çok aylik kadina az ayni isi yapsalarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Tersi olmus cogu siteler oyledir supermis bu uygulama hep kadinlarmi az aylik alacak.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Anlattigim gibi yani aynen kaunlari öyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlar |
Kardes bir bildikleri vardir demek ki |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!