|
|
|
Burc özellikleri |

Her ne kadar fala inamasamda burclarin genel özellikleri cogu zaman tutuyor. Benim olumlu ve olumsuz özelliklerim kurnazlik disanda uyumlu.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Tesekkür ederim Tebessüm akrepsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Burcunun güzel özellikleri var evet orasi biraz sacma olmus her basak burcu kapali ve muhazafakar olacak degil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Senin burcun neyde? Istersen birde yükselenine bak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Astrolojiye benimde ilgim var. Okumasi enteresan oluyor. Ama insan yinede cok önem vermemesi gerektiğini düsünüyorum. Neticede her insan farklı. Ben Aslan burcuyum,yükselenimde kova. Ikisininde kısmen olumlu/olumsuz özelliklerini taşıyorum. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Bende sizinle hemfikirim fazla önemsememek gerek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Evet belirli bir yasdan sonra tamamen yükselenin özelliklerini tasiniyormus Bende yengec burcuyum yükselenimde yengec. Keske yükselenim baska bir sey olsaydi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Evet bende tamamen katiliyorum bir yengec burcu olarak Cook duygusaliz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Olumlular neysede olumsuzları asla kabul etmiyorum bir yengeç olarak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Olabilir isabella . Karamsarligi bende kabul etmiyorum. Vazgecme degilde vazgecememe daha dogru cünki yengec aliskanliklarina bagli bir burcdur, tabiki yükselen burcta özellikleri etkileyebilir. Diger olumsuz yönleri alinganlik ve degiskenlik benim icin bazen gecerlidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burc özellikleri |
Bende onları kabul etmiyorum işte Astrolojiden pek anlamam ama eğlenceli oluyor bazen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!