63 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.12.19, 11:18 Nr.: 1 Antworten

Size özel :)
Bir yolun varsa gidilecek, sona bırakma..bir sözün varsa dilden yüreğe,  hiç susma...görmek gerekiyorsa birini, git yanına.. okşaman gerek bir yürek varsa eğer, esirgeme elini...hayat çok zalim.. an gelir; elini, gözünü,  yolunu, yüreğini alır senden...o zaman istesende; dokunamaz, göremez, gidemez, söyleyemez olursun !!!

Acısıyla, tatlısıyla, hararetli,  zaman, zaman sakin geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz... fikir alışverişinde bulunduk,  eğlendik,  güldük, paylaştık,  tartıştık, bazende kavga ettik.. etkilendik, umursamadık, kırıldık yada en güzelinden sünger çektik, kabullendik... herneyse işte..

bu vesile ile yeni yıla sağlıklı,  bereketli, başarılı, sevgi dolu, saygı çerçevesi içerisinde mutlu bir başlangıç diliyor, güzel bir serüven geçirmenizi temenni ediyorum..

yılın yüreğin kadar güzel geçsin; okitapmes, massmavi,  pirene, mehriban, zamir, qizem, -solyanım, facelook,  -maho,  nemesis,  kenzo-1905, niveaboy,  kozalak,  kurtbeyi,  sushi, kreuzberg-girl,  marian,  pusu_vadi,  lenaa,  eses43, kral,  delala , soulrider80, surgun_gurbet,  kararsız -esmer,  admin,  alster, neela, hayretya,  lcf, __papatya_falı__, sunset-, odyseuss, lafontaine,  halayqueen,  kirac74,   su_hayat, erdemce,   nesli1986, dilaraaaaaa , -tek-sen-, kendisi, __elif__, babeyy,  hesna-,  laremmm, gezgin54,  zifir, hicranlii,  gelenekci,  cok_fena,  narinnaz81,  nasonmaz,  cooleseele,  kardelen__34, nil43, by-ferdi,  _kitty_,   followme,  25volkan25,  zehral,  cemre_123,  gezgin256,   kurt-adamm, kuzeykoray,   xanax,  1malik,  sevdalım68,  kenanhh,  -gulbeyaz-,  isyankarrrrrr, mezgi-ffm, baygolge06 ve gölgesi,  fervor,  muptelam, miraaa,  ilkaay,  suskun53, sigaram, volga, creative,  _seray, kadri-bilen,  sprtcs79, banker66,  onur-33,  zorakiasik, frankfurterr, antiq, _madman_,  efsane1071, tebessum, ahyalandunya,  ege45,  mhmt_ ve shyguy4nrw... 

unuttuklarım varsa affola, kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın lütfen yeni yılda görüşmek dileği ile  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 11:25 @isabella Nr.: 2 Antworten

tşkederim hemşom umarım küçük prensesinle saglıklı bir ömür nasip eder Allah
yazdıkların çok dogru ben yaptım normal hayatımda küs olduklarımla barıştım helallik aldım dedigin gibi ömür geçip gidiyor eski cahillikleri bir yana bırakıp daha olgun düşüncelerle bir hayat sürmek daha iyi kimse henüz geç kalmış degil yeni bir yıl yeni bir başlangıç herkes için saglıklı geçsin 
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 13:01 @isabella Nr.: 3 Antworten

Yolculuk nire gurban 

Sevgi dolu, huzur dolu bir yeni yıl diliyorum sana 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 15:06 @isabella Nr.: 4 Antworten

güzel dileklerin icin  tsk isabella,forumda en tarafsiz konulari actin,tarafin her zaman dogrulardan yana oldu,,ögrenilmesi gereken bilgilendirilmesi gerken konular actin,,haftanin sözü diye diye yili doldurttun bize seninde yeni yilin kutlu olsun her sey gönlünce olsun
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 15:12 @nemesis Nr.: 5 Antworten

^ben isa degilim mehdide rahat birak beni kel
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 15:16 @nemesis Nr.: 6 Antworten

aynen seninde yeni yilin kutlu olsun güzel insan
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 18:00 @isabella Nr.: 7 Antworten

duygulandim bak

cok tesekkür ederim, huzur la, ask la, saglik la yeni bir yil olsun 

0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 19:52 @isabella Nr.: 8 Antworten

Teşekkür ederim güzel yüreğine herkezi sığdırmışsın,Allah sanada huzur dolu ve sağlıklı yeni yıla girmek nasip etsin.
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 21:28 @isabella Nr.: 9 Antworten

bende senin yeni yillini candan gönülden kutlarim burda herkesin yeni yilli kutlu olsun allah herkesin hersey güzel gönlüne göre versin
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 21:50 @isabella Nr.: 10 Antworten

Nekadar ince bir davranış! Güzel dileklerin icin gönülden TSK ederim Isabella! 2020 yılının senin için ilk başta sağlıklı,mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum. Ayrica yeni yıla tüm sevdiklerinle beraber girmeni temmeni ediyorum. Iyiki varsįn bu forumda!
-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 28.12.19, 22:46 @isabella Nr.: 11 Antworten

Bu ince davranisindan dolayi tsk. ederim Isabella.

Acisiyla tatlisiyla bir yili daha geride birakicaz.

Insallah yeni yilda  sevginin ,sayginin ,güzelliklerin, toleranz ve adaletin barindigi

paylasimlarin yapilmasi dilegiyle.

Saglikli mutlu ve huzur dolu yeni yil diliyorum. Hersey gönlünce olsun

0

Beitrag gepostet am 30.12.19, 02:13 @isabella Nr.: 12 Antworten

Selam canim yeni yil sana saglik huzur mutluluk getirsin ins.forumun gülü 2020 tekrar görüsmek üzere��
-----
Eywallah kelimesini seviyorum...gelenede yakisiyor gidenede.
0

Beitrag gepostet am 30.12.19, 13:43 @isabella Nr.: 13 Antworten

wünsche dir  für 2020 alles glück dieser welt(mit der einschränkung das du es mit mir teilst)WEIL bissel glück brauch ich im jahre 2020 auch:....seninde yeni yilin güzel, huzurlu ve saglikli gecsin,ISABELLA................bizim icin dilegidin o güzel dileklerin icinde ein grosses=dankeschönnnnnnnnnnnnnnn senin verdin bu imkanla bütün türkbase üyelerinin simdiden yeni yilini kutlar saglikli huzurlu gecmesini dilerimmmm
0

Beitrag gepostet am 31.12.19, 16:01 @isabella Nr.: 14 Antworten

slm isabella
bende herkesin yeni yilini kutlarim

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:42 @kararsiz-esmer Nr.: 15 Antworten

Amin inşallah hemşom sağol herşey gönlünce olur inşallah
-----
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:44 @facelook Nr.: 16 Antworten

Teşekkürler ablaların bidanesi  hep böyle kal emi
-----
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:45 @bensberg Nr.: 17 Antworten

Ahaha cano ya bende sevmediklerimi yine sevmeyeceğim desem
-----
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:47 @pusu_vadi Nr.: 18 Antworten

Oyyyy pusu teşekkür ederim duygulandım bea  
Konulara devam artık sizler bıkana kadar  

-----
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:48 @nemesis Nr.: 19 Antworten

Danke nemo das ist ganz dolle lieb von dir
-----
0

Beitrag gepostet am 01.01.20, 14:50 @massmavi Nr.: 20 Antworten

Amin cümlemizin inşallah massmavicim bu yıl da kısmetse çay eşliğimde keyifle okuyacağım şiirlerini  
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!