|
|
|
Haftanın sözü... |
bagimlikliklar mutluluk yaparmi onu söyle bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mutluluğun tanımı yok herkesin içinde farklıdır mesela sen neyde mutlu oluyorsun bir düşün ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hiç bir şeye bağımlı olmadığım için mutluluk ile bağdaştırmazdım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
misal sabah kalkinca sigara ve kahve beni cok mutlu ediyor biri eksik olursa bir yanim yarim kaliyor sinirden cildiriyorum mutlaka olmali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sana ihtiyacın olmayan şeylere neden bu kadar takılıyorsun olmasada olur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
en mutlu oldugum sirrimi acikliyorum, kar yagsin ince ince her yer bembeyaz o an en mutlu oldugum an..ama yagmiyor buraya senin söze göre benim bu kis uludaga gitmem lazim,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bak düşününce küçük mutluluklar oluyormuş  Uludağ uzak sen Alp dağlarına uzan kar gani yine bu sene ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
kücükmü en büyük mutlugum benim,,alp lere kar düstümü?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Düştü tabi kayak sezonu başladı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
sömüneli bir külübe bulacaksin,,citir citir odun yanacak,,disarisi bembeyaz kar,,yaninda fistikgibi bir husyk kurdu böyle bir ortam ölmeden yapmak istiyom..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sen bu kadar karamsarmıydın mahocan ya Saydıkların biraz kendi elimizde meslek değişir, aile ok değişmez ama mesafe koymak mümkün e tatil dediğin nedirki zaten gelip geçici ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yap tabi sefan olsun bir haftasonuna bakar o ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Zırt pırt yeni bildirim, noluyoruz diyorum ben de...özet hemen pliiiz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Özet şu pusuyu alplere yolluyoruz maho daha işlemde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
husykde olacak onsuz gelmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yerini taşınırken seviyormuydun ki ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Husky dolu bea dağlarda beraber ulursunuz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mesala alkol sikara vs. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Husky li husky siz, değer pusu....ilk fırsatta fırsatı değerlendirmeye bak ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Onları geçeceksin onlar insanın tercihi mutlu etmez bir varsayımdır sadece ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!