|
|
|
Haftanın sözü... |
hayatın bir numaralı kuralı; Seni MUTLU eden şeyi YAP!!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Gülüyor, gülebiliyorsan eğer zaten yaşıyorsun demektir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yangına körükle gitme derim ben ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ne güzel dedin bea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bazen istedesenizde sizi mutlu eden herşeyden uzak kalırsınız,cünkü alışkanlık yapar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mesela ???? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
He ya ne güzel olur massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
selam hemşom Allahım bana gönlümdekini verme zira ben benim için hayırlısını bilemem ama sen benim için ne hayırlıysa onu en iyi bilensin bana katından bir lutuf ihsan eyle diye dua ederim benim için en güzel mutluluk sevdiklerimle saglıklı bir ömür geçirmektir Allah herkese nasip etsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Amin duaların kabul olsun inşallah hemşom ne güzel söyledin sağlık, aile, huzur Dünya aslında hepimize yetecek kadar sunuyor ama o kibir yokmu o kibir herşeyi kemiriyor
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
haklısın hemşom dünya biz yokkende vardı biz yokkende olmaya devam edecek önemli olan nasıl anıldıgındır insan bir başkasının mutlulugunu kıskanmak yerine onunla mutlu olmayı becerirse hayattan keyif alır ama insan içindeki hasetligi fesatlıgı yenmedigi sürece asla huzurlu olamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ha yaşa parmaklarına sağlık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
seviyorum seni hemşom hayırlı geceler sevdiklerinle saglıklı mutlu yıllar dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim hemşom sevdiklerin ile beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum seviliyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
cok tehlikeli bir söz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
......Niyeki ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
nefis hep mutlu olacagimiz seyleri istiyor sonra dünya kadar basimiz agriyor,,örnek,,alkol icerken mutlu oluyom,,kumar oynarken,,gezerken tozarken,,sonra bir bakiyorsun,pismanliklar oluyor..bence bu söz patt diye yazilamaz ,,yada tercümeye yani tevsire acik bir söz,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
tevsir bekliyom buyur söz sende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
İnciğini cıncığını çıkarttın sözün pusu bea
Kendine, çevrene ve başkalarına zarar vermeden mutlu olacağın şeyleri yap !
Oldumu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
 biraz öyle oldu sanirim,,mutlugun tanimini yap o zaman bana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hen sonradan pişman olacagı şeyleri bile bile yapmak ahmaklıktır içki içtikten sonra kumar oynadıktan sonra hep bir pişmanlık olur bunu yapanlar bilir zaten ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!