84 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.12.19, 15:00 Nr.: 1 Antworten

egitimdeki kalitemiz
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 15:05 @pusu_vadi Nr.: 2 Antworten

egitimdeki kalitemiz
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 15:06 @pusu_vadi Nr.: 3 Antworten

egitimdeki kalitemiz
eger ülkemizi bir yere getirmek istiyorsak egitim kalitesinin mutlaka ileri tasinmasi gerek,,
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 15:08 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

egitimdeki kalitemiz
video uzun diye izlemeyenler icin yazim 2007 de 145 ülke arasinda 77 ikine 2017 de malesef dahada geriye gidiyoruz 104 siraya geriliyoruz...
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 15:37 @priene Nr.: 5 Antworten

egitimdeki kalitemiz
bugün ilahiyatci kemalist bir proff güzel aciklama yapmis,,din egitimin 12 yasinda baslamasi gerektigini söylemis,,bence bu yas 18 olmali ,,
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 16:55 @nemesis Nr.: 6 Antworten

egitimdeki kalitemiz
Cocuklarin zaten erken yasta ölünce dini sorumlulugu yok...ortaya koyacaksin altarnatifleri kisi zaten akliyla dogruyu Bulur..Hele en güzel benim dinim diyorsaniz milyarlarca hiristiyan cocuguda müslümanliga gegecer tam terside olabilir..sinavsa Anne babanin dini bilsiyle degil her kez kendi dogrulariyla bulsunn
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 17:09 @kurtbeyi Nr.: 7 Antworten

egitimdeki kalitemiz
su ezberci sistemin bir kere düzeltilmesi gerek,,20 kere sistemde degistirmeye gerek bak ilk 3 ülkeyi kopya cek onlar nasil yapmissa sende aynisi yap..ha bizdeki egitim algi farkli calisiyor dawrini yasakliyorlar sistemden cikariyorlar neden dine aykiriymis ne yapiyorsun sen fen bilimine bir darbe vuruyorsun,,,devletin egitime destegini artirmasi gerek parasi olan en özel hocalardan ders alarak bir üniversitiye zar zor girerken anadoluda binlerce yetenekli genc imkansizlikdan egitim kalitesinin düsüklügünden harcaniyor...hocam acik net lisedeki egitimden cikan ögrencilerin bir yeri dersanesiz kazanmasi imkansiz durumu olmayan ögrencileri kaybediyoruz,,
0

Beitrag gepostet am 23.12.19, 20:31 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

egitimdeki kalitemiz
2051..2071 hedeflerine bu egitim düzeyiylemi yakalayacagiz???
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:32 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

egitimdeki kalitemiz
Videoyu izlemedim ama yorumunu okudum maalesef Türkiye çok geride. Her köşe başında üniversite var ama doğuda köy okulları zor durumda. Binlerce atanamayan öğretmen var, torpil mi bilemen ama şu varki puanına göre okursan bir sürü mesleğini icraat etmek istemeyenler olur ve haliyle bir ilerleme kat edilemez, çünkü işini seven başka bir aşkla çalışır. Pisaya en son baktığımda Kore en iyisiydi sistemi bilmiyorum ama demekki bir bildikleri var. Finlandiya da çok başarılı onlar mesela fazla eve ders vermiyorlar çocukların sosyal yaşantısı iyi olunca derslerde başarılı olduğuna inanıyorlar
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:35 @isabella Nr.: 10 Antworten

egitimdeki kalitemiz
celal sengör hocayi dinle vakit buldukca baska videolarinada göz at derim,,,üniversite sayisinin artirilmasi egitimde kaliteyi yükseltmez diyor hoca,,bir tesbitide söyle bir üniye bin ögrenci kaliteli egitim alacaksa sen oraya 10 bin kisi yigarsan kalite düser diyor bence hakli...finlandiya evet bu isi cözmüs,,ezberci degil problem cözücü egtim sistemleri var
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:41 @pusu_vadi Nr.: 11 Antworten

egitimdeki kalitemiz
Yığınla kitabım var okuyacak birde dizi sardınız başıma artık 2021 de dinlerim Celal hocayı
-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:43 @isabella Nr.: 12 Antworten

egitimdeki kalitemiz
kitabi az oku,celal hocayi dinle,,cünkü okumaya  cok zaman gidiyor,,daha pratik geliyor bana özet videolar,,,
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:45 @pusu_vadi Nr.: 13 Antworten

egitimdeki kalitemiz
Cix onun tadı başka, videolar bazen tek kişinin düşüncesi kitap ise herkesin kendi hayal gücü
-----
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:50 @isabella Nr.: 14 Antworten

egitimdeki kalitemiz
olsun pisackoya kadinin biri resim cizdirmis,,,usta sanatci tabiki 2 dakkada bitirmis resmi,,kadin ücreti sormus,,piso baya cok fiyat cekmis,,,kadin aa demis 2 dakkalik resme bu fiyat neyin nesi,,,piso hanimefendi o resim 2dakkalik degil 40 senelik resim demis....ben bazen böyle seyleri yakalayabiliyom tercübelerini belki 10 ciltde anlatacagi seyi bir cümlede anlayabiliyom..okumayida sevmiyom zaten
0

Beitrag gepostet am 24.12.19, 21:53 @pusu_vadi Nr.: 15 Antworten

egitimdeki kalitemiz
İşte herkesin zevki farklı iyikide öyle  izlemek kötü değil tabi ben okul döneminde çizgi film bakarak öğrendim  kitapları es geçtim  
-----
0

Beitrag gepostet am 25.12.19, 00:07 @pusu_vadi Nr.: 16 Antworten

egitimdeki kalitemiz
Eğitimde gerilememiz düşündürücü. Umarım bu konuda daha hasas davranır yetkililer ve ilk başta kalitenin yükseltilmesi icin gereken adımlar atılır
-----
Schreibt...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

egitimdeki kalitemiz