|
|
|
Negatif... |
bir zihinle, pozitif bir hayat yaşayamazsın !!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
İnsanları kutuplastirmayalim lütfen ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Sende negatif yaşarsın olur biter  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
negatif durumlara negatif, pozitif durumlara pozitif bakarsan, sorun olmaz. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Ne alaka faceoşcum millet kutup ayısı modundaysa benim suçum ne ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Dilemem banane ecük pozitif olsunlar dünya onların etrafında dönsün hevesine girmesinler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Cix hiç bakmıyorum uzak duruyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Gerdanını sevdiğim hemşom Nankör kuş çekirdekleri lüpletti kaçtı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Haklısın ama o kendini kandirmak olmuyor mu? net olmak bence daha mantıklı, birde insan bünyesi pozitif şekilde sabote edilebiliyor, mesela bir örnek çok kişi bu hatayı yapıyor çocuğuna böyle yaparsan hasta olursun dediği zaman mutlaka hasta oluyor. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Negatif yaşarsam küçük mutluluklar mahrum kalır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Bunu bir düşündüm ama negatif durumlara negatif bakarsam çözümü nasıl üreteceğim hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Sende böyük mutluluklara kısa mutluluklar ayrılık getirir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Küçük mutluluklar daha kıymetli böyüklerde gözüm yok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Vaybe demek küçük mutluluğuda yazısın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Kuşunu sevdiğim hemschoooom  ------------------------------------
muahahahahahahaha
kizi sevmiyorsun da, bi eline aldigi kusu mu seviyorsun yani?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Seni gidi fitne fücurun dibine vuran diyeceğim ama diyemiyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
Tesüf ederim hemşom kuşumun günahını alıyorsun sana en temizinden kafa atıyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Negatif... |
elalemin kusundan sana ne lan? ister süüüüüß olur ister cirkin, sana ne ki? grrrrrrrrrrrrr
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!