|
|
|
Haftanın sözü ... |
En büyük engel sevgisizliktir!!!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Bir insanın en böyük bağı sevgi dolu yüreğidir.Yeterki onu kaybetmeyelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Kaybeden çok engel kaldıracaklarına duvar örüyorlar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
söz cok dogru ve derin anlamli..bir toplumda sevgi olusmasi icin hosgörüyü ögretermek gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
gecen dünya engeler günüdü ben omlari saygiyla sevgiyle aniyorum allah hep onlara yardim etsin allah kimseyi kimseye muhtac etmesin  Engellilik doğuştan veya sonradan herhangi bir hastalık veya kaza sonucu bedensel, zihinsel, ruhsal, duygusal ve sosyal yetilerini çeşitli derecelerde kaybetmiş, normal yaşamın gereklerine uyamama olarak tanımlanmaktadır. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Çok doğru yazmışsın massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Teşekkür ederim ama benim haftanın sözü konularıma yazmaya kimse tırsmaz Haberim olmayan ikizim kim bilemedim, çünkü bir çok kişiye gına getirdiniz !! Keşke siyaset yerine edebiyata daha çok zaman harcasanız elinize sağlık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Eline sağlık pusu  dünya engelliler günü sadece senede bir olmamalı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Amin inşallah mehriban.. hepimiz birer potansiyel engelliyiz, birgün bizimde başımıza gelebileceğini asla unutmamak lazım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Çöl güzel söyledin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Sonunda doğru yolu buldun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Vaaaay, epeydir duymadıydım kamu 'yu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Et edebildiğini, et bakalım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!