|
|
|
Kobay hayvan zulümüne hayır !!! |
Hepmimiz bunun farkındayız..Kanser günümüzde her zamankinden daha fazla insan öldürüyor. Dünyada kanser; kalp ve tansiyon hastalıklarından sonra ikinci önde gelen ölüm nedeni haline geldi. Hatta birkaç yıl içinde kanserin bir numaralı ölüm nedeni olacağı bile tahmin edilmektedir. Üniversiteler ve ilaç endüstrisi tarafından yapılan on yıllarca süren muazzam yatırımlara ve milyarlarca araştırma fonu yatırımına rağmen, tünelin sonunda hiçbir ışık görünmemektedir. İnsanlık bencilce kendi canını kurtarma çabası içersinde, hayvanların üzerinde deneyimler yapıp, canavarca canlıları doğal yaşamından koparıp, işkence çektirerek üzerinde çeşit, çeşit ilaç denemekte. Yetmiyor güncel haberlere göre, hayvanları deney yüzden ölüm gerçekleştiğinde, basitçe değiştirip böylece istatistikleri manipüle edip, bizleri kandırmaya çalışıyorlar... Hayvan deneylerinden elde edilen sonuçlar, sadece kullanılan hayvan türlerinin reaksiyonları hakkında bir şeyler söylüyor. Bu sadece kanser araştırmaları için değil, diğer tüm bilim alanları için de geçerlidir. Hiçbir hayvan türü, başka hiçbir türün yerine geçemez!!!! Hayvan zulümüne, kobaylıka, sağlığımız ile oynayan kapitalist düzene ve endüstriye HAYIR!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopyala yapıştıra da HAYIR !!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumunuz için teşekkürler... fikir özgürlüğünüze sözüm yok ama kabul edinki ana temanız kopya, ha hadi oda sorun değil paylaşımlar güzel oldukça, ancak benim gözümde her dakika bir konu paylaştığınızda diğer forumdaşlara haksızlık olduğunu düşünüyorum. Biraz duyarlı olmanızı rica ediyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence yakinda kanser tarihe karisacak.bilm tip Bas döndürücü hizda ilerliyor...olmasa iyi ama test icin birileri lazim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu acabilirsin bunt birsey diesen yok.. ama ayni anda suan sein 8 konu var biz birsey acsak okunmadan kaybollacak..isada bunu dir ayni kaba terimle serin gell |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yılardır deniyorlar gıdım ilerleme yok pusu hatta doğa kirliliği, yediğimiz, içtiğimiz besinlerle oynanıp kanserojen yayıyorlar.. deneylere gelince onca kan, ilik vs alınıyor onları da değerlendirebilirler test için diye düşünüyorum. Bir hayvan bir insan, bir insan bir hayvan olamaz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich lese ja wirklich viel aber das, dass in Norddeutschland zum Thema wurde hat mich schon sehr berührt ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besinler konusunda haklisin yedigim hic bir zebsenin tadini alamiyorum köy domatesinin tadini kokusunu özledimm inan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim vakit bulursam okurum.. emeğinize saygısızlık etmek istemem tabiki ama bu vesile ile de sizin bana kopyala yapıştır benzetmenizi iade etmiş oldum o zaman diyebilirim. Teşekkür ederim sizede iyi günler naçizane bir öneri olarak algılayın lütfen kurallar tamamda biraz da insancıl davranmamız gerek sanki, herkes sizin gibi 3er konu açsa sizin konularınız arka plana atılsa eminimki sizinde gözünüze batar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
So gehts mir auch ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zor ya herseyini mevsiminde tüketme alışkanlığı yayılsa sanki endüstriye karşı dururuz gibime geliyor ama insanlar doyumsuz illaki senenin her günü belirli şeyler yeme hırsında ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genau deswegen bin ich dagegen. Tiere gehören zum Naturkreis dazu und nicht für Tests der Menschheit ! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keske bu Kobay Hayvanlarin yerine, bunlari yapabilmeleri icin izin ve Yasalari cikaranlari Kobay olarak kullansalar daha iyi olurdu. Hic yoktan zavalli Haybvanlar bosuna ölmezlerde, onlarin yerine bu caniler canlarini vererek hic yoktan Insanliga milim yararlari olur. Mesela birisinden baslayabiliriz, kimsenin midesi bulanmasin diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dimi daha yararlı olurdu en azımdan insan bedeninde tepkiler değerlendirilirdi. Bazen diyorum acaba günümüzde onca insan ruhunu şeytana satarken bedenlerini de bu tür araştırmalar için satsa nasıl olur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İch kaufe nüx mi dedin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!