|
|
|
Okul için çal ... |
Ögrenci; öğretmenini severse, anlatılan konuyu da sever, yani önce gönül sonra kafa.... İşte bir farkındalık projesi daha... öğretmen ve ögrenci ilişkisinin nasıl olması gerektiğini gösteren, severek, birlik ve beraberlik içersinde ne kadar çok şeye birlikte imza atıldığının bir kanıtı.. müzik evrenseldir, paylaşılınca güzel olur
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Biraz önce Youtube'den Can Atakliyi izledim. Su an atanamayan 700bin Ögretmen var diyor vede Okullarin hepsinde koridorlarda asili olan Ögretmenlerin resimlerine baktiginda alayinin badem biyikli ve kapali Ögretmenlerin oldugunu söylüyor. Bende ayni kanidayim, yani Ögretmen olarak atanmak icin istersen 10 tane Üniversite bitir, faydasi yok, illahaki Imam Hatipten mezun olman lazim. Milyonlarca Imam Hatipliden hic birisi issiz gücsüz degil ama ne kadar Vatan evladi, namusuyla gururuyla imtihanlara girmis Evladimiz varsa issizler. Yani notlarin isterse en iyisi olsun yani Türkiye birincisi olsan bile , en gec Mülakatte eliyorlar namuslu Vatan evlatlarini. Zamaninda Fetö ile beraber olup, Kamuya, Askeriyeye, Egitime, Yargiya daima imtihanlarin sorularini calip, her yere kendi Adamlarini yerlestirdiller. Ayni sistem bu seferde AKP tarafindan yapiliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Tamam Ögretmenler günü tabiiki kutlu olsunda, 17 senedirde atanamayan yüzbinlerce Ögretmen var, atanamadigi icinde intihar eden Ögretmenlerimizde var. yani gözlerimizi kapatirsak, bunlarida dile getirmezsek, sadece kendimizi kandirmis oluruz. HAksizmiyim yani? Tabiiki Basögretmenimizin yolunda yürüyen Ögretmenerimiz bizim icin asiri degerlidir, bizim Cocuklarimizi onlara teslim etmisiz. Ki onlara insalik, dürüstlük, ilim ve Bilimi ögretsinler. Ama su an benim Ülkemde olan seyler ancak bizleri hüzünlendiriyor. Ben istememmi benim Ülkemdeki bütün Ögretmenleri Bayramini coskuyla kutlamak. Cübnkü onlar bizim gelecegimizi hazirlayan cok degerli Kisilerdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Cok güzel bir paylaşım. Okulumda Wahlpflichtfach olarak Türkce'de veriliyordu. Cok iyi bir hocamiz vardı. Derslerimiz herzaman cok eğlenceli gecerdi. Bazen şarkılar bile söylerdik. Birimiz sesli kitab okurken digerleri kahkahalar attardi. Zaman su gobi akmiş. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun- başta y.g hocamin 
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Ne mutlu sana gurur duyabilirsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Sağolasın hemşom unutmadık bence hergün saygımız sonsuz diye güne bakmadık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Volkan abi yazdıklarında çok haklısın. Sistemin yanlış olduğuna kesinlikle katılıyorum hatta puanına göre meslek seçimine ve tonla her yıl değişen sınav prosedürlerine de karşıyım ama bu sefer konu bu değil. Güzel şeyleri ben, sen paylaşmazsak, hatta güzel şeyleri karanlık ile bastırırsak nasıl aydınlığa çıkarız? Anlayışın için teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Ben teşekkür ederim cancan güzellikler paylaşınca değer kazanır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Çocukluğuma gittim sayende Nivea  Wahlpflicht di denek sizde bizde zoraki değildi ama gitmiştim bende, dediğin gibi eğlenceli geçerdi dersten çok tüm sene 23 nisana hazırlandığımızı hatırlıyorum  kulaklıkları çınlasın Servet öğretmenimin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Wahlpflichtfach derken zoraki değildi.. naturwissenschaften,bürotechnik,türkisch etc. arasinda seçim yapabiliyordun. 23 nisana hazırlanmanız ne hoş.. servet öğretmen zamanında o günlerin değerini anlamanıza vesile olmuş.
Ramazan bayraminin ikinci gününde hocamizin elini öpmek isterdik fakat o buna hic izin vermezdi. El öpme kültürü yaygin olmasina rağmen o bunu hic onaylamazdi. Söyle düsünüyorumda.. galoba iyi bisey yerleştirmiş hoca bilinc altimiza... ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
 --  ---  ----  ----  Schön gemacht ( LIED)...güzel paylasim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Bizde öyle bir seçenek arasında bırakılmadık istediğinde kendin kayıt olabiliyordun, zaten kendi okulumda olmuyordu dersler  evet Servet öğretmen çok ilgiliydi kültüre, sanata, bayramlara öyleki erkeklerden biri zeybek veya harmandalı için provalarda bulunmadığında hemencik takma pala bıyığı bana uzatırdı sayesinde bütün halk oyunlarını oynadım  hey gidi günler ne çabuk geçmiş bea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okul için çal ... |
Harmandali,Zeybek derken Alman okulunda biraz olsun Türk kültürü estirmişiniz vallah ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!