|
|
|
Haftanın sözü... |
Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez...bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Massmavi ne güzel bir sözmüş 
Boşuna yorulmaya değmez dediğin gibi nefesimizi boşa tüketmeyelim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Buseferki bence ayın sözü olmuş hemşom bu sözün üstüne söz eklenmez daha hatta aldım bu sözü whatsap durumu yaptım : )  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ahaha sağol hemşom sözler bitmez.. güle güle kullan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ekledigimden beri mesaj yagıyor kime bu söz kız diyolar e bende lafı ortaya koydum üstüne alınan alınsın diyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Çok alınan olunca da tadı bir başka oluyor yaaaa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bunu zamanında gülben ergen seren serengil için söylemişti ozaman anlamamıştım şimdi sen ekleyince vaay dedim dogru söze ne hacet  )))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hadi ya hiç bilmiyorum orasını ama Einstein'ın sözleri çok etkileyici ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Einstein'in söyledigi her söz güzel fakat şöylede olabilir mesela birine laf sokacaksın direk söyleyemiyorsan o lafın altınada ünlü bir düşünür yada felsefeci ismi yazman yeterli oluyor ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kız ben zaten hep bu yoldan ilerliyorum  üzerine alınan alınsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aynı yoldayız hemsom zaten beni burada en iyi tanıyan insanlardan birisin  ))) öptüm seni kocaman hayırlı geceler hemsom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Tabi tanırız birbirimizi...şimcik hemşo torpili felan sözü olmasın diye de altını çizerek en çok benim konularımı sildiğini yazayım da boşuna yorulmasınlar
İyi geceler hemşom iyi davran kendine ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Katılıyorum' Bazen susmak aptallarınan uğraşmaktan iyidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Değilsin tabi  de 20 yıldır ne zaman tartıştık onu çözemedim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hayret sen bana katılırmıydın ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Susma arkadaş çatır çatır söyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Açıklayacağın birşey varsa bence deme hazır ben unutmuşken ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yine karıştırdın birileriyle beyaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yooo karıştırdığını sanmıyorum sen kuzeykoray değilmisin ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ep abstand bundan sonra hemşom İş bitti şükür çalışana kolay gelsin de izin nerden çıktı şimcik? hemide çok utansınlar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!