126 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.10.19, 23:22 @isabella Nr.: 21 Antworten

Sabrým yok !!!
Merhaba Isabella.
Hayatın her alanının kendisinden sorulduğunu ve her türlü özgürlüklere hükmedeceğine inanan bu durumlarıda kontrol altına alacağından emin olan bir sistem ve bu sistemi hayatının sonuna dek idame edeceğine inanan hükümetler var.Hep de varolacaklar.Önemli olan,bizim duruşumuz ve dayanışmamız.
Bunun adı da Kapitalizm.

Kapitalizm;
Elinden gelen son lokmaya kadar almak için,her tür şiddeti,zülmü,asimilasyonu,dolasıyla yoketmeye yönelik,dışarıdan aldığı desteklerle iyi kullanan en güçlü yapıdır.Hak ihlalleri doğrultusunda;karşı çıkışlar,itirazlar,isyanlar insanlığın  gereği olan olan onurlu eylemlerdir.Sistem her defasında kafasını ezip,yok etmeye çalışsa da. 

Ne şiş yansın,ne de kepab anlayışın dışında,seçtiğin konular okunması ve değerlendirilmesi gereken konular.Seni okuyor ve destekliyorum.
Teşekkürler Isabella.

0

Beitrag gepostet am 16.10.19, 08:53 @zevin Nr.: 22 Antworten

Sabrým yok !!!
Merhaba zevin, yaptığın yoruma çok duygulandım, ve de çok kıymetli benim için teşekkür ediyorum. Değindiğin nokta önemli bir faktör gerçekten. Kapitalizm insan gibi davranan makineler, ve makine gibi davranan insanlar üreten bir sistemdir. Hayat yolunda sorgulayıp, vicdanın sesini bastırırsak varlığımızın kıymeti kalmaz düşüncesinde oldum her zaman. Yeri ve zamanı önemli değil, bazılarına bu batsada, ben gerçeğin ve adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı önemli değil sonuçta hepimizin illaki bir gün ihtiyacı olacaktır.. desteğin içinde ayriyeten teşekkür ederim  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sabrým yok !!!