|
|
|
Sabrım yok !!! |
Bazı şeyler için sabrım yok artık, Kibirli yada havalı olduğum için değil, basitçe hayatımda, beni rahatsız eden veya beni inciten şeylerle daha fazla zaman harcamak istemediğim bir noktaya ulaştığım için.Artık sinizm, abartılı eleştiri ve belirli beklentiler için de sabrım yok. Benden hoşlanmayanlara, beni sevmeyenlere kendimi kanıtlama çabasına girmek istemiyorum, çünkü gülümsememi hak etmediklerini düşünüp, zamanıma kıymak istemiyorum. Yalan ve manipüle edenler üzerine bir dakika harcamam. Simülasyon, ikiyüzlülük, sahtekârlık ve ucuz övgü ile bir arada bulunmamaya karar verdim.Seçici veya kibirlere müsamaha göstermem. Bu kadar popüler dedikoduya asla alışamayacağım. Çatışmalardan ve karşılaştırmalardan nefret ederim. Bir kontrast dünyasına inanıyorum ve bu yüzden katı, sabit fikirli insanlardan kaçınıyorum. Arkadaşlıklarda sadakatsizlik ve ihanetten hoşlanmam. Övgü ya da cesaretlendirme sözleri veremeyenler ile iyi geçinemiyorum. Aşırı derecede sıkıldım.. hayvanları sevmeyen, savaşı hoş görü ile karşılayan, ırkçı, fanatik, faşist, doğa katili, baskıcı, şiddet yanlısı, küfürbaz insanları kabul etmekte zorlanıyorum. Artı sabrımı haketmeyenlere de sabrım yok!!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Hoppaaaaa 
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Bende insan kiligina girmis onun bunun hakkinda dedi kodu yapan insanlardan nefret ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
savaslara ,issizliktir yoksulluktur,zamdır,zulümdür annelerin dul cocukların yetim kalmasıdır ocakların sönmesidir,annelerin yüreğine saplanan hançer ve mermidir Savasa hayır ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
güzelim heyata sagligin yerindemi ellin kolun ekmek tutuyormu evinde huzurun varmi gecimini sagliyorsan ele güne muhtac degilsen en güzel yasam senindir bos ver sunu bunu bu bunu demis su sunu demis sala gitsin bak bana huzurum yerindese iyi kötü mutlusam gerisi bos ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
yorumlar yapilmis,yapilmis ve dün ki thread ucmus gitmis. gene kavga cikti anlasilan....gözünde yorum yapmaya deger insanlara yap yorumunu gitsin, digerlerini mandalla ipe as 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Hepsine hayır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Teşekkür ederim sevdalım68 ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Teşekkür ederim halayquen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Sağol mehribancım ama kendimle bir problemim yok öyle bir döküleyim dedim  hayat güzel ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Sana bir soru bana bir garezin var mı ? Sanmıyorum kitap yaz dediğinde bazı sivri akıllılar bana laf soktuğunu sanıyor herhalde  bana göre ise başarılı bulduğun için öyle dedin .. kitap için yazılarımı topluyorum ilerde alıp okumazsan bozuşuruz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Silinen konuyla ilgili birşey demek istemiyorum ama daha seçici olmaya gayret göstermeye çalışacağım faceoş ablam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Teşekkür ederim Çarşı pazar karışacak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Katil olamıyorum ama be yapayım o zaman ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Massmavi birtanesin sen teşekkür ederim Eğerleri, değerleri yine tarttım, içimi döktüm şarkı ilede kurtlarımdan kurtuldum çok rahatladım bea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Das hast du aber schön gesagt.. danke nemo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sabrım yok !!! |
Ozbi derki: uuuç uçabildiğin kadar uuuuuç, bırak kendini ... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!