|
|
|
Sadece Haftanın sözü değil .. |
Bir gün ışığa hasret kalabiliriz, merdivenler önümüzde dağ, adım atmak en büyük özlemimiz olabilir. Bunu bilerek yasamalı, önce kafamızdaki engelleri kaldırmalıyız !!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insan gözlerini yumunca isiga hasrettir.Kafamizdaki engellere gelince zor asamalardan geceriz oda zaman alir.Bir insanin yüregi sevgi doluysa hicbirseye hasret kalmayiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne varsa eskilerde var,  genclerimiz almanlar gibi günlük yasiyorlar, kimsenin yarin merdivenleri cikamayacagini,yarinki karanligi düsündügü felanda yok, belkimde en iyisini yapiyorlar  aslan hemsom. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engellileri birer engelli olarak görmezsek zaten ilk adimi atmis oluruz. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni tek sen anlamışsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En büyük engel yetinmeyip farklı gelişim gösteren bireylerimize engel koymak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O biraz başka konu Aslan hemşom ama 4. Nesil biraz farklı yetişiyor haklısın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni ben anlamicam da, kim anlicak ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu bilemiyorum da, bazen “acaba kendimi ifade edemiyormuyum” diye sorguluyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ediyorsun,ediyorsun....benden yana sikinti ya sadece genel anlamda cok detayli konusma limon sıkılır
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kişisine göre bazen bir bakış bile yeter ahanda böyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadece haftanin sözü degil yilin sözü gibi bisey olmus. Cümlen bana bir kitabda gördügüm resimi hatirlatti bana. Bir insan demir parmakliklar arkasindaydi... ama aslinda o parmakliklar yoktu... insanoglu kendi kafasinda o parmakliklara "korku, yetersizlik, kendine güvensizlik" adini koymustu.
Buda benden: Schuld ermöglicht das Festhalten am Verlorenen.
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin bu bir sözün üzerine hemen bir kitap hatırlamana bayılıyorum Nivea  teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevmeyi seversin massmavi  insanın özü keşke hep temiz olsa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kim bea ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dürdane, kim olacak....sasi sasi bakan dürdane ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah canını almasın emojilere isim mi taktın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acaba nasil bakiyorsun kisisine göre isabella nasil bir bakis simdi merak ettim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanistirayim, fikriye.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!