Sözün bittigi yerdeyim.
Artik kadina siddete son verilsin!! O kadar üzüldüm ve etkilendimki, benimde on yasinda bir kiz evladim var. Kadini korumaya yönelik yasalar cikmasina ragmen bu gaddarlik sona ermiyor.
Daha caydirici yasalar uygulanmali belkide dünyanin hic bir yerinde olmayan agir cezalar verilmeli bu tür canilere.
bu vahseti hepimiz ictenlikle kiniyoruz,sunada eminim bu ne ilk nede son olacak...
bence sorun kanun polis degil,,,
malesef turkiyede insanlik olmus...insani degerler kalmamis ne merhamet ne insanlik nede ALLAH korkusu kalmis.
Insanlarimiz madde bagimlisi yapildi,maddeyi alan gozu dunyayi gormuyor her vahseti yapabiliyor.
probelmi cikan yerde bitirmek lazim.
hirsizlik, miletin malina canina goz diken,cani ruhlu toplum olmusuz malesef.
Avrupada yasiyoruz iyi kotu herkesin isi gucu var,mala kiyma ihtiyaci yok ,kimse ac degil.
isi gucu olmiyan bir toplum,hirsizlikta yapar canda kiyar.
temeli bozuk olan bir toplum ne polis ne kanun nede ordu bas edebilir.
oturup adam akili ,insanlara alternativ gecim kaynagi,daha iyi egitim,maddi ve sorunlu aile toplmuna piskolojik destek vererek toplumu yasanir bir hale getirmek lazim.
(bir ulkeyi bir aileye benzetiyorum,baba anne sorunlu ise,cocuklarida sorunlu olur)
kisacasi hepmiz kendimizi duzeltmeliyiz,maddi ve manevi.köylusunden ta devletin basindaki insana kadar.
Yücce Rabbim vatanimizi miletimizi dinimizi,aklimizi fikrimizi korusun.Tekrardan uyanmayi nasip eylesin insAllah...