|
|
|
Haftanın sözü... |
Dimi herşey yerinde güzel bazı şeyler evde yapılmıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aynen katiliyorum dekirdag böreginin tadi baskadir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
tekirdag böregide yerim  seni kiracam aslan hemsom, sende oralarda olursan sanada ismarlarim ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Afiyet olsun hemşom sana ben orada olmayacağım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
insallah gurban, gelecek ay mugla taraflardayim gelip giderkene sizin oralardan geciyom zaten istersen bir yerde bulusur görüsürüz , cöp sis yeriz , soguk efes bira iceriz . benim acimdan sorun olmaz, ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kiminle nereye gidiyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aha iki dakikada satıldık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Çöp şişle beni kızdırıyorsun sandım  afiyet olsun selam söyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kafam karıştı ben yine işe gideyim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hesapdan korkma  istedigin kadar ye ic,kebaplar benden , ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
gelecek ay mugla taraflardayim  henuz almanyadayim,  benim almanyadada gittigim yerlerdede kira derdim yok allaha sükür. almanyanin ortasinda 1200 euroya ev kirasi bedava duruyon ya ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hahaha iyi edersin almanyanin tam ortasinda duruyom,  kac yil almanyada calistin paralari kocakarilara yedirecegine kendine bir ev alsaydin  amistiradama camakendeki dilberleri seyir etmiyemi gidiyon ya ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
önceleri her hafta sonu oralardaydim ya, artik kaldiramiyom öyle seyleri, caffe schopp lara git, ikide benim yerime cek  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!