|
|
|
Haftanın sözü... |
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür… Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür… Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür… Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür.” ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
dönen dönene desene.
imza: Salman Khan
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kadin dedigin özünden vaz gecmez.Adam dedigin lafinin üzerinden toz kondurmaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
pr resmine bakilirsa rahatin yerinde bu profil resmini görünce,salincakda sallaniyon sandim
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hiç piskopata bağladığını görmedim  oda senin için ne demiş hanginize inanayım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kim döndü yine  ana senin döndüğüne sevindim hoşgeldin faceoş ablam demek geldi içimden ama demeyeceğim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kadının özü nedir ? Adamın sözünün üstüne toz kondurmaması normal mi ? Can yücelin böyle bir şiiri vardı sanki emin olamadım şu an  ! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Gandhi öyle demiş massmavi haklı bencede yaş ilerledikçe hayatta maraton koşmak sakıncalı gibi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Doğal salıncak hemşo  keyife gelince şükür diyelim ama bünyem artık tatil istiyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Deme  hiç değişmedi bea 20 yıldır aynı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Annelik ve adam olanda dogru sözlere toz kondurmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Anladım mantıklı teşekkür ederim açıklama için ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Rica ederim o sizin kalp güzelliginiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
gelecek ay cook uzun izine gidiyom, senin yerinede izin yaparim, hatta senin yerine tekirdag köftesi bile yerim, sen calis  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sağolasın ya ne kadar düşüncelisin  3 haftam kaldı Çatir catir iki hafta izin yapacağım bende.. köfte değil Tekirdağ böreği ye sen yerime aklım şişmesin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Fazla yemeyin hamur isini kilonuz artar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Artsın istiyorum zaten ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Siz bilirsiniz insan özlem duydugu börekleri kacirmamali izine gitmisken |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!