|
|
|
Unutmadık- unutturmayacağız |
Meçhul bilinmeyen, meşru ise bu durumda kamuoyunun vicdanen, din ve yasa açışından doğru bulması yanı baya baya bir fark var. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm, he bi cuma namazindan ciktilar insanlari yaktilar bu mudur müslümanlik?( Gerci bence özüdr) müslümanligin özü Isid,dir AKP,dir 6 yasindaki cocukla evlenilebilir diyen yavsaktir baslarim sizin müslümanliginiza ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sözde dindar, özünde kindar sürü başlarında da bir çoban daha ne diyeyim ben şimdi sana ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana müslümanligin ne oldugunu yazarmisiniz? ben bu müslümanligi anlayamadim gitti, kuran,ida iki sefer okudum ben sahsen müslümanlari anlayamadim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen zeki bi kadinsin zaten bilirim  ama kaytariyorsun dürüst deyilsin diyecem olmuyor  aslinda korkaksin icinden gecenleri yazmiyorsun demem gerek. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He bilirim 9 yasinda evlenip 11 yasinda koynuna alan peygamberiniz var yine banlanacaz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve bir yıl daha geçti .... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumrukluyorum duvarları,yumrukluyorum kara gecenin bedenini... Ellerim kan içinde,nehirler taşmış yanaklarımda, 37 can, 37 gül çatlamış susuzluktan sivasın içinde... Nasıl uyku tutar gözlerimi, Döne döne samaha duranlar tutuştu önce, Sonra türküler sonra da şiir çığlıksız düştü türkülerin yanı başına... Sivas Sivas yiğitlik midir emanet cana kıymak, Yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla güneşten koparıp karanlığa kuban etmek.... Söyle hangi kitapta vardır elleri kolları bağlıyı yakmak... Var mıdır kardelen akınında bir avuç inciyi ateşte tutmak .... Böyle garip düştüğüme bakma, böyle mahsun durduğuma... Varsın ateşim suskunlukla beslensin... Benimde yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik.... Senin de dağların var Sivas senin de dağların..... unutMADIMAKaklimda.... ----- Incinse de .. incitme ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüreğine sağlık lenaa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich weiß Nemo aber wie heißt es so schön Musik verbindet ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Incinse de .. incitme ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!