|
|
|
Haftanın sözü... |
bana mutluluğun resmini çiz deseler... Klima çizerim, vantilatör çizerim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sorma massmavi o nem yokmu o nem baydıkça bayıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Facecim bize mutluluğun resmini çizermisin nolur nolur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ahahaha hemşom ya sen birtanesin ya birde çizmiş Aynen terlemekten alınyazım silindi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Müstehaktır sana ne diye geliyon rahat battı Bu sıcakta sen nasıl döner yiyorsun öggghh ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha igit içim ürperdi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
 dikkat et ayollar seni bak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
 Kim demişse halt etmiş senin ruhun genç ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
İyi birşey dedim tabiki ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Morgen soll es 40 Grad werden. Ich mag es nicht wenns zu warm ist. Olsun yinede Vitamin D depoluyoruz
"Kindern erzählt man Geschichten zum Einschlafen- Erwachsenen, damit sie aufwachen."
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Schöner Spruch nivea Ich mag es schon warm aber nicht wenn ich arbeiten muss ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kolay gelsin size- bu hsvada bir hayli zordur. Insallah Klima yada okitapmesin cizdiği gibi ventilatör bulunuyordur ya ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim sanada  tepemde var bir vantilatör çok güzel enseme vuruyor ışıkla birlikte onun dönme yansıması ile beleşten kafa yapıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hahaha  bu moral ile işi iyi bitirirsin. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sorma o kadar motiveyimki Pazartesi sendromu şimdiden başladı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Buda geliiiir buda geceeeer dayanmalısın dayanmalısıın..  ibo'dan sana gelsin isabella ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hahahaha sağol Nivea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yeni kitaplar aldim. 1) Das große Buch der Achtsamkeit (Haftanin sözünü bu kitaptan aldim) 2) und "In Erdoğans Visier". Beide mängelexemplare für wenig Geld ergattert.  Ikincisi son 4-5 yilda Türkiye,Avrupa Birliği,Rusya ve Arap Ülkeleri arasinda yaşanılanlari dile getiriyor. Ve Almanyada yaşayan Türklerin neden Erdoğana oy verdiğini masaya yatiriyor. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aha ilginç okudunmu kitapları şöyle bir shortbooks konusu açılsa nasıl olur acaba ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!