|
|
|
Haftanın sözü ... |
Akıl fukarasısın gerçekten istenmeyen yerde hala duruyorsun ya pes, git akit oku sen ufkun daha da batsın daha harf Yok sana ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Weiß jetzt nicht was du meinst ich sehe nur eine kackende Taube ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Yok gi ikimizde anladık  hani bir çok Dini inanışlarda kötü olan cehenneme gider deniliyorya sende varmı yok mu belli değil dediğin için bende olsun yinede kötülük etmeyelim dedim Bu arada senin şu sağlığı bozuk psikolojisi bozuk teşhislerin hep çıkıyor ha  iyi Pazar’lar diliyorum guleyy ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Der war gut Alle wollen in den Himmel aber sterben will keiner ... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Wohl wahr es gibt soviel leid zu sehen auf dieser Welt  eigentlich ist sie ja auch schön aber sie hat eine Krankheit, die Menschen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Gelsin eiszeit ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
yasasin cehennem,,kötüler hirsizlar haydutlar yalancilar dolandiricilar ,,ve insan hakki yiyenler icin. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Hiç ölmeyecek gibi yaşayanlara HAYRET. Sahip olduklarını sandıkları şeyleri hiç kaybetmeyecek gibi sarılmalarına HAYRET.. Üç günlük dünyayı hem kendilerine hem de sevdiklerine zehir edene HAYRET.. Oysa ki aldığın nefes, taşıdığın beden, neyin var, neyin yok hepsi EMANET. cayır cayır yanacaz Rabbim af eylesin  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Merhabalar İsabella yine insanlığın bam teline basan, anlayabilene 10 kelimelik bir cümlede bir ömürlük düşünecek ifade barındıran bir konuya değinmişsin.Bana göre bizler tüm masumiyetimizle dünyaya gelip, hırslarımızla,çıkar kavgalarımızla,hoşgörüsüzlüğümüzle,bencilliğimizle,saygısızlığımızla,sevgisizliğimizle..... [noktalı yerleri herkes kendi doldurabilir]içimizde ateşi biriktirip masumiyetimizi kaybediyoruz,ne kadar çok olumsuz duygu o kadar alaz, bu ateşi söndürebilecek tek şey AMASIZ SEVGİ. ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Deme  yakarım alev, alev keyfim bilir dermişim 
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Merhaba su_hayat tekrar seni forumda okumak ne güzel Harika bir yorum olmuş teşekkür ederim, amasız sevgilerin çoğalması dileği ile ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Evet.. günahlari yerine ateşini götürür ve onun icinde yanar kül olur ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Buda benden gelsin. Not: Benim icin Yilin sözü arasinda.
Ich muss mir von mir selbst nicht alles gefallen lassen.
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Iyi akşamlar hocam. Öncelikle konu dısı olduğu icin isabella dan af dileyerek cevap yazayim.
Her nekadar zorlansamda ist manchmal "weniger" einfach "mehr". Doğum gününe ufak ama güzel bir hediye verdim. Hediyeyi kabul etti ve Tsk etti. Bu kadar... ben tamamen geri cekilmiş durumdayim. Hediye verme diye tavsiyede bulunmustum... düsündüm,tasindim hediye vermeyi uygun gördüm. Samimi söylüyorum yazdıklarının bircoğunu screenshot yaptım. Geri vites yaptim hocam. Geriye cekildim. Icim artık rahat cünkü herseyi yaptığımi, değer verdiğimi, onu biseyler his ettirdiğimi düsünüyorum. Istemiyorsada zorla güzellik olmaz. Ama vallah yazdiklarin screenshot olarak telefonumda  ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Ich muss mir von mir selbst nicht alles gefallen lassen
clap:  
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
ben bu dünyada oduna her sene niye bunca parayi veriyorum o zaman !? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!