|
|
|
Haftanın sözü... |
Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haksızlığı sadece siyasette mi görüyorsunuz ? Bir noktaya bakmamamızı temenni ediyorum, sizede iyi günler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
aslan hemserim, yine kelimeleri döktürmüssün ellerine saglik, aslinda bu söz haftanin degil  yilin sözü olmaliydi
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haksıslık yapmadınız mı şimdi daha kimse öyle bir yorum yapmadan  ama doğru siyaset yapmak istesem kategori olarak “Siyaset” seçerdim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Çok güzel delala  yola devam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Senimi kıracağım hemşom olsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haklısın massmavi gönlümüzü yoran sabrımızı sınayan çok insan var pes etmeyelim ama ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kendimi kandırma yaşım gecti, Iyilik için mücadele ederken neden insanları kırayım? Kategorileri doğru seçtiğime inaniyorum . Kültürel ve toplum içerikli veya sosyal konuları ele almayı tercih ediyorum. Doğrudur bir şekil siyasi yanlışları da tartışıyorum bunu yaparken özellikle kadına , çocuğa yönelik şiddet ve istismar mevzularını işliyorum. Kabul edelim ki çok yanlış var görmezden gelip dilsiz şeytan olamam, benim başıma gelmedi banane diyemem. Herhangi bir partiyi tutmuyorum veya birine sempatim Yok bunuda defalarca dedim icraatlara bakıyorum. Senin o çok güvendiğin istatistikleri araştırıp değerlendiriyorum. Bir çok konumda tartışmayı veya eleştiriyi kabul edemeyen üslubunu koruyamayanlar yüzünden silindi bunun farkındayım ama mariyonet değiller ki yönlendireyim. Misal bu sefer sen siyasete bağladın şimdi seni mi kırayım? Ayraca sende bir başka konuda birilerin tercihine saygı göstermeyip kişisel hakarete ve gündemde olan bir insana damgayı kolayca vurabildin dimi? Neden yaptın ? Biraz empati kurmak için sanırım iyi bir tecrübeydi. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
söz yanlis,,haksizlik karsinda konusan ya fetöcüdür ya vatan hainidir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
kacmamin nedeni senin gibi dangalaklari muhattap almiyorum,,bir önceki senin konunda belirttim bunu senin gibi zihniyetlere ayiracak vaktim yok yazik olur cünkü,,senin gibi cahil sürüsüyle ugrasamam haydi yaylan... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sende az değilsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim ama mükemmel olma gibi bir çabam Yok insanım hatalarımda olabilir, siyasi ve dini görüşlere de saygım var, kim neye inanmamak istiyorsa inanabilir. Uyarı yapacak konumda da değilim ancak rica ederim, buna karşılık gösterene eyvallah derim gerisine karışmam. Yalnız Dickin yaptıklarından ben sorumluymuşum gibi neden benden tepki bekleniyor anlamış değilim velisi değilim sonuçta ayrıca da yetişkin biri banane bundan ? Ak partili birine uzun yazıp tepki gösteriyorum demişsin.. bu doğru degil, kabul etmiyorum gıcıklığım olsa kısadan keserin, ancak ince konularda kendimi ifade etmek, yanlış anlaşılmak istemediğimden bazen uzatıyorum ama rahatsızsan bundan sana not şeklinde yazarım sorun yok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Dimi bencil olmamak lazım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
.........olur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
yok yaniliyorsun, ben frankfurter rundschau , özgür politika okurum mesela diyerlerini yazmiycam. gerci senin okuma yazma bildigini, yada gazete okudugunuda sanmiyorum ,sen hatta kuran,i kerimide okumamissin o kesin. ve kalkip bizi elestiriyorsun enteresan ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!