|
|
|
Gözler yalan söylemezmiş |
Ahaha delü  çok iyiyim 4 gün tatil daha ne olsun O dediğinden demeyeceğim artık sana yaramıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana ancak bir merdane yarar, iyi gelir 
bol bol gez ve bir o kadar da dinlen bu 4 gününde  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hariksin bildigin göz iste yesil sari kirmizi mavi kahverengi siyah her reng var mesele benim göz rengim kahverengli eee anlami neymis hicde anlami yok bildigin göz  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unutum sormayi burda maho vardi ortalikta yok bilen gören varmi selam süyleyin iyi bir insandi ne kadar olsa burda arkadas dostuk ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dur birde yakından bak -------------------------------
gözlerine pek yakindan bakmayayim elektiriklenme olmasin  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benden ne gibi hareketler bekleniyor ? Mustafa Kandıralı dinleyip kendimi mi keseyim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle deme gi ne hoş kahve renkli gözler var Maho uçtu, melek oldu, ruhu burada geziniyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vay hemşoma bak Işın’ı nasılda garantiye alıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha gıcıklık gidiyor gibi dökül çabuk ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gezdim - gördüm - geldim bileydim yanımda bir merdane getirirdim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi daha ki sefere artik insallah diyelim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!