|
|
|
Haftanın sözü... |
Satın alınamayan ve manipüle edilemeyen tek şey SEVGİ dir ...! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hmmmm !? manipüle edilemez mi !? mi acaba ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
 Sizden bir şey istendiğinde hayır demekten çekiniyorsanız ve bu durumun sebebi karşınızdakinin size hissettirdiği suçluluk duygusu ya da korkuysa; manipüle ediliyor olabilirsiniz. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ben sana küstüm ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mehriban özlettin kendini.. başkaları kullanıp manipüle edebilir ama kendimizi ne kadar kandırabiliriz ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Cok yerinde bir cümle. Manipüle etmeye calissan bile sadece kisavadeli olur.
Benimde spontan su cümle aklima geldi: Sadece kendisiyle barişik olan bir insan sevebilir.
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kabahatini de nasıl biliyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kendini sevmeyen başkasını da sevemez mi diyorsun Nivea ? Bencede öyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
eskiden öyleydi ama ben bile bu yaşımda gerçek sevgiyi göremiyorum artık mantık evliliği ve para aşkı var SEVGIYE inanmıyorum ----- rakıdan sonra aklıma geleceksen kelle pacadan ne farkın var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hala öyle erdemce sadece doğru zaman ve doğru kişiden ibaret ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mümkün değil ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kesinlikle öyle.. insan kendisini sevmiyorsa karsi cins onu neden sevsin.
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kesinlikle katiliyorum yazdiklariniza. Doğru sözlerin üzerine laf yok. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aynen katılıyorum massmavi çoğu kişi buna bencillik desede bencede kendini seven başkasına da duygu besleyebilir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haklısın niye öyleyse acaba ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
" SEVGI " Cok genis, neyi mesela ? Insanlari kastediyorsak , 30 sene onceydi belki.. Bugun elinden gelen,almaya da, satmaya da , suistimal etmeye de, kafa karistirmaya da hazir..
BENCE ASIL SORU SU OLMALI,
HAYATIMIZDA NELER DEGISIYOR, NEDEN DEGISIYOR ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!