|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
sen yeni bi yenge yapana kadar ortalikta dolasmayim ben en iyisi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Özlemek aşka dairdir,kızmak davranışa.. Sevmek hisse dairdir,beğenmek bakışa.. 
Aşk göreceli sadece iki kişi arasında değil dimi massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yaramazlık mı yapıyorsun ne  çok birşey kaçırmamışsın ama kimmiş o kadın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Keremcanlı tatlı rüyalar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hemcinslerine de yaklasimin lütfen biraz daha dikkatli olsun, bayilma ayilma derken kaka olmasin sonra
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
harbiden de rüyama girdi keremcan....eline bi büyütec almis bana dogru yaklasiyordu
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yapiyoruzda toplumdan kabul görmüyoruz netcez?Gertci tanri beni bende dangalaklari sevmemde belki sen mantikli bi yorum yaparsin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha manyah ya ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kibar kibar laf çak sende  gerçi kaba saba yazdığına da denk gelmedim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ahahaha safol ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
ve mac basliyor, ben gittim 
aksamin güzel gesin isa  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
gecsin* olacakti iste yaaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
İyi seyirler face, teşekkür ederim seninde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hayretya kibar oldugumuda ilk okuyorum ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!