|
|
|
Haftanın sözü... |
Ertelemek yaşamın mayasını kaçırır...Kızdıysan bağır, Sevdiysen söyle, Özlediysen arkasından koş... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
özlettin kendini..... söyledim iste,oldu mu !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yoklugunuz belli oldu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bu devirde arkasindan kosturan kadinmi kaldi kadinlar icin Hersey para sonrada aglanip dururlar sevgi yoksunlari |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Alle Zitate sind aus dem "6 Minuten Tagebuch" von Dominik Spenst.
" Wer immer nur auf seine Mitmenschen hört, wird mit der Zeit schwerhörig für seine innere Stimme".
" Der wirkliche Reichtum eines Menschen ist der Reichtum seiner wirklichen Beziehungen "
" Immer die Wahrheit sagen, bringt einem wahrscheinlich nicht viele Freunde, aber dafür die Richtigen"
" Freundlichkeit in Worten schafft Vertrauen, Freundlichkeit im Denken schafft Tiefe, Freundlichkeit im Geben schafft Liebe ".
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
simdiki erkekler kadin olmus kadinlarda erkek olmus ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yalan söyleyen ne olsun  yinede hoşafıma gitti ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Dimi çok sakinmiş yokluğumda ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sen kaybolmam lazım diyince kıskandım tatil ettim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hepsi öyle mi dersin guleyy vardır bea bak sirf sen öyle dedin diye sungur gaza geldi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sehr prägende Sprüche Danke ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Rica ederim corbada bizimde tuzumuz bulunsun.  Senin dile getirdiğin haftanin sözüde anlamli. Aninda tepki ve hicbirseyi zamana birakmamak gerek ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Şalteri atacak yine ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Olsun tabiki  Elif Şafak sözü, haklı bencede hiç birşey ertelememek gerek yarınımız belli değil ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ayıp ediyorsun ama gideyim yine sen aç aç dur ama merdoyu çağırma ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha  şimcik yazar sana yine bir senaryo dur sen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Niye öyle diyorsun bea iyidir bizim tonicik eğlenceli, gerektiğinde de ciddi sohbet ediyor arada da tripli olmasa iyi olacak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yok demedin demezsin zati, sosyal hayatlarını paylaşan çok olmadığı için belki öyle geliyordur bir çoğu kişi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Le bir karar ver bacımı abey mi  gulley birşey etmiyorki senden uzak tutayım Konversation yapıy Bir yere gitmek Yok tatil hariç ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Durmadan banladiklari icin konulari göremedim, su sitenin en güzel insani bu kadin olsa gerek ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!