|
|
|
Haftanın sözü... |
Önyargı aptalların akıl yürütmesidir... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hicbir aptalin aptal oldugunu kabullenmedigini bildigimize göre, önyargili davranan kisilerin de olaylara önyargili olarak baktiklarini kabullenmemelerini mi beklememiz gerekiyor simdi ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
merhaba. iki kisi taniyorum, ikiside ayni köyden, ikiside ilk okul mezunu, ikiside evli ve cocuk sahibi , ikiside yakin yasta 55-60 civari. ikiside isci, bu gün ikiside birlikte yan-yana mac izliyorlardi birisi futbolcularin ve hakemin her hareketinde hakaret ve küfür yapiyordu, digeride sadece gülümsiyordu. bu iki kisiden hangisi aptal hangisi ön yargili.
NOT: ön yargi her insanda vardir. ama hakikat ortaya ciktiginda ön yargi yok olmuyorsa bu kin ve fesatliktir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Iyide arkadaslar bu tek sözü nasil genellestiriyorsunuz ben anlayamadim ya, aptallar akilda yürütemezki bi bok anlamadim ya , yine kafayi buldum kesin  )) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Vay bunuda düsüncelerini begendiyim isabelle yazmis hayret ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Her telden calan kadinda olsa erkekte olsa isim olmaz güzel insan isabelle akilli bir insan diye bilirim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ha buarada ikinizide sahsen tamimam ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bence sen sarap ic cay iyi gelmez ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
" Gozunle Gordugunun Yarisina , Kulaginla Duydugunun Hicbirine Inanma " Yakinen tanidiginiz ve herseyine kefil bile oldugunuz bir insan ,herseyi 100 % dogru anlatsa bile, anlatmadiklari da olabileceginden dolayi ve bu eksik bilgilerle fikir uretip, dusunceler yuruterek olaylari kendi akli ve bilgileri kapasitesi kadar yorumlayanlar gercekten de Onyargili davranip Gunah da aliyorlar.. Hatta bunu aliskanlik haline getirerek kendi davranis ve karakterlerini de etkiliyorlar. Bence butun olaylari tum detaylari ile, adeta 3 D olarak gormeye calismak lazim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha belki  acaba önyargıyı Substantiv ve aptalı Adjektiv olarak okursak değişen birşey olurmu?
D ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Nemo sen ne ettin bea yıllık haftanın sözü eklemişsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sana önyargılı davranan parmaklar uff olsun massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Merhaba eses, kim aptal kim önyargılı maç konusunda kişileri tanımadığım ve maçı izlemediğim için bilemem ama notunu beğendim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bende söz bitmezde taklitlerimden sakının ve kendi derdinize yanın efem ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim hayretya, genelleme değilde geçen hafta yaşadığım bir konuda ortaya bir karışık atayım dedim  hem her insan akıl yürütür bu doğru, yanlış, aptalca, kurnazca vs olabilir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Doğru diyorsun hastalık mi acaba ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sen zatı hep Face’e hak ver ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Önyargı aptalların akıl yürütmesidir...
aynen yazdiklarina katiliyorum,ayrica önyargi hicde iyi bir sey degil, bazen hepimizde bilemeden veya istemedende olsa önyargili olabiliyoruz, ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
bence de sen haklisin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!