|
|
|
Ne kadar doğru acaba ... |
Psikologa gerek yok, inanmayin boyle bos seylere.. 3 X 8 saat / Gun ayarini kacirmazsaniz birsey olmaz merak etmeyin.. Buradaki 7.madde bana cok uyuyor gibi, ama o kizdigim seyler, aslinda kizilacak seyler oldugundan kiziyorumdur, yoksa sevgisizlikden falan degil..Zaten sevgi mi var ki..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iletisim psikolojisi uzmaniymis....vay vay vaaaaay
biz türklerin hastaligi, benim bakis acimdam, kedere,üzüntüye hastayiz resmen,müptelasiyiz resmen bu tarz acilarin.....gülmeyi,gezmeyi,eglenmeyi beceremez oturur agitlar yakar, ferdi babalar ile avuntu arar, dem ile doldururuz cayimizi
insanoglunun, irk farketmeksizin, en ihtiyac duydugu seyler sevgi ve güvendir. herkesin ömrü bu ikisini aramakla gecer ve yasadiklari kimisinin yanina kar kalir kimisine ise yasami zindan eder. yaptigimiz bu yolculugu sevgiyi ve güveni bulmus olarak tamamlariz...kimimiz 20 sinde kimimiz 60 inda ama ulasiriz eninde sonunda bu ikisine cünkü tüm ömür bunlari aramakla geciyor zaten....diye diye bi basladim bi cümleye,kaptirdim gidiyorum.....dur desene ki bana yahu 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu araştırma sadece Türklerde yapıldı ama genel olarak kültürel farklılıklar vardır tabi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öncelikle cok enteresan bir paylaşım Tsk! Nokta tespitler bana göre! Hepsine katiliyorum! 1) kisinin kendisinden bile saklamak istediği dogrularla yüzlesmemek icin en ufak seye gülüyor olabilir. Sorunumu kimse hor görmesin diye ve bunu äsaklamak icin gülüyor olabilir. Belki tepkilerden cekindigi icinde olabilir.
2) üzülerken mental olarak cok yoruluyorsun. Bu duruma ilk basta vucut dayaniyor.. am bir yere kadar iste... insan ögle vakti bile uyuyor. Ü
4) bence ağlamiyorsa ozaman gülemiyordurda. Hem gücsüz ve biro kadarda mutsuzdur.
5) kendim yaşadim. Kesinlikle hakli psikologlar
6) ayni zamanda iyi empati yapabilende olabilir
7) bencede sevgi eksizliği ters etki yapmistir ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizin acilinden var hemde  ayrıca onca sene okumuş insanlara yardımcı olmaya çalışan insanlara “ boş işler” demenizi ayıplıyorum emeğe saygılı olun lütfen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaybeee çakal seni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyyy ne güzel yazdın öyle yahu, sevgi tomurcuğu olasım geldi devam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben teşekkür ederim hoşgeldin Nivea özlettin kendini Biraz inceleyince, sorgulayınca hak veriyorum bazen doğrusu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana tek biri uyuyor aglayamiyorum oda yetistirilis tarzimdan bize erkek aglamaz diye ögrettiler cok istememe ragmen aglayamiyorum söyle doya doya aglamak isterdim ya ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala da öyle bir saçma yetiştirme tarzı var dimi sanki erkekler duygusuz .. istersen başarırsın ama bence, yada istersen el birliği ile ağlatırız seni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdiklarimi biraz acarak tekrarliyorum.Gene de anlamayanlari da ben ayiplayacam.. 8 saat uyku + 8 saat calismak + 8 saat ozel zamanlar...Kulaga hos gelen ve alisilmis cumle olan ( Entelcesi )" Psikolojik Sorunlar " yakistirmasi yapilan kisiler, bu 24 saati ayarlayamayanlardir.. Artik kisiye gore degisen yakistirmalar da bu kisiler uzerinden yapilir.. Simdi bana cevap yazacak arkadaslari da , bu 24 saatini ayarlayip da haala sorun yasayanlardan olmasini rica edecem.. 10 larca sene benim icin okumuyorlar ve onlara yardim eden kisiler de bana calismiyorlar.. Psikolojik olarak rahatsiz oldugu dusunulen kisilerin, bu kadar ovdugunuz bu bilim dalina ragmen hic iyilesdiklerini gordunuz mu ? Mesela sozum ona tedaviden once kac kg.di, tedaviden sonra kac kg.? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baştan diyeyim, ben psikolog değilim ama haksızlığa gelemiyorum. Hayatınızda hiç psikologa gittiniz mi acaba? ya da psikolojiyle ilgili herhangi bir eğitim aldınız mı? ya da tv'de psikoloji eğitimi almadan çıkıp konusan kisileri dinlemek dışına bir icraatte bulundunuz mu? ne mezunusunuz ne isle mesgulsünüz bilmiyorum ama birçok bölüm gibi psikolojide de 4 yıllık üniversite eğitimi şarttır, üstünede bir yığın eğitime gidip zaman ve para döküyorlar. Dediğiniz gibi psikologlar gereksiz olsa bu kadar insan gitmezdi, tek zeki ve zamanını iyi ayarlayabilen insan siz olamazsınız heralde  ayrıca dediğiniz gibi moda bir kelime olsaydı bu “ psikolojik sorunlar “ bu kadar sıkça duyulup onca kişi ölmezdi, örnek “ mavi balina” bu önyargılı davranışınızın nedeni belkide artık çok fazla yaşam koçları olmasındandır, nitekim onların kulvarı biraz farklıdır... psikolog ile psikiyatristleri de karıştırmamak gerek çünkü psikologlar ilaç yazmazlar her mutsuz kişinin de depresyonda olmadığının tespitini yapmak için zamanlarını harcarlar ve yönlendiriler.. örnek vereyim mesela “mükemmelcilik hastalığı” çok yaygın ama ilaçsız tedavi edilebilen ciddi bir rahatsızlıktır ve çok da başarılı şekilde tedavi edilir.. kısacası önyargılı ve bencil olupta “deli doktoru” tanımını yapıp bir işe yaramaz demekle haksızsınız ve bu bencilliğiniz yüzündende dostlukların yok olmasına ve yalnız kalmanıza nedendir.. meyvesiz bir ağaç gibi iyi takılmalar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cix ağlamam.. ama haklısın bu konuda özellikle kadınlarda da çok oluyor o entrikacı dalavereden sonra gün yüzüne çıkınca ağlıyorlar acaba neden öyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cancan unutmaki deli ile dahi arasında ufacık çizgi var  oldu olacak o gömlekleri giyip face ile bir yastıklı hücreye koyun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oy deme ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim gömlek sari-kirmizi olsun zamir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tekrar,tekrar,tekrar,.....
Butun verdigin ornekleri reddediyorum, hatta benim tezimi kuvvetlendiren ornekler...Hepsi de 24 saati ayarlayamamakdan kaynaklaniyor..Yasam dengesi, aile uyeleri, hersey bozuluyor..Sonra bozuk ruh halinle yalniz kaliyorsun.. Aslinda karsi geleceginizi bildigim halde sunu da soyleyeyim..Hepsinin cozumu dinimizde var.. O verdigin Mavi Balina ornegindeki cocugun, nasil bir aile ortaminda yasamaya calisdigina da bakmak lazim..Ama, bireysel yasami ozgurluk sanarak,aile yapisinin onune gecip toplumu da bilerek-bilmeyerek " Sen ozgursun, Senin Hayatin, Senin de Haklarin Var, Burasi Demokratik Ulke , Kendin Icin Yasa,.." gibi dolduruslarla insanlara aklinca telkinde bulunanlar, yarin bu etkilemeye calisdigin kisilerin tekrar ayni toplumda karsimiza cikdiklarinda,senin degiminle "Psikolojisi Bozulmus, acilen modern yontemlerle psikologa gitmesi lazim,tedavi gerekli" gibi cumleler kurulacak.. Her neyse, beseri yasamdan vaz gecip, ozgurlukcu, bireysel yasama kendi arzusu ve istegi ile gecen entel ve modern kisilerin Ruh Sagliklari , toplumumuzu fena halde dejenere ettiklerinden dolayi bunlari yaziyorum cunku ben ve benim gibi dusunenler de bu toplumun parcalariyiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman düsmesinler de....lig baslarinda nerelerdelerdi simdi nerelere geldiler. kiziyorum valla onlara ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi anlasildi neden basarisiz bizim türk takimlari avrupa da....cözüm bulundu, yuhuuuuu
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!