|
|
|
Haftanın sözü... |
Eğer “değer”lerini, “diğer”lerinden ayıramıyorsan; “meğer”lerini bir cebine, “keşke”lerini diğer cebine koyarsın ... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Çözdünmü ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hemşom notcuğunu seveyim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
kücücük, tifil bir cocuktum ben, yilki atlarinin arasinda. eyersiz, nalsiz, yilki atlarinin sirtinda turlardim ovayi. sonra, biyiklari terlemis, yagiz bir delikanliyken, esegi semerledim, ati eyerledim. it´i yalladim, gönülleri balladim ama bir türlü insana yaranamadim. biriktirdim keskeleride, megerleride bozkirdaki kör bir kuyuda. zaman-zaman kör kuyuya uzaniyorum, keskelerden, megerlerden alip serpistiririm ovaya, ova, cayir-cayir yanar. köz-köz olur. nefes-nefes yasiyorumya bu hayati, megerlerle, keskelerde aramam ben tezati. nefes bulurum her degerde. deger, hissettigi kadariyla deger bulur bende. ve ben, ciril-ciplak, serksiz-süphesiz, yilki atlari gibi yalin ve sade. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
böyle zor sorulara cevap verebilecek kisiler burada kalmadi artik, valla pek aklim ermedi ama yapacagim yorumla idare et 
hirsizliga aliskin kisi , calmaya birsey bulamadigi gün,,sag cebindeki parayi oradan alip ,sol cebine koyarmis  ve oh be bugün yine yevmiyeyi cikardim diye sevinirmis. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yuregine sağlık eses, yanı değerler değişsede keşkelerin olsada, için yansada, hayata pozitif devam diyorsun doğru mu anladım ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Değerlerimiz hep aynı kalırda sıralaması değişiyor gibime geliyor banada massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Niye öyle dedin hemşom bir sürü Prof var burda  ama soru yok  hırsız sözünü beğendim insanoğlu kendini avutmak için yaratılmış gibi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Değerler ile dolup taşsın ceplerin maho ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Başka abı bulamadın da bana mi sardın oğlum  guley bunu çözer görürsün ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yolla gelsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
evet dogru anladin. her seye ragmen pozitif düsünmek yasamin geregi diyorum.
NOT: dün senin bu konu ile ilgili veteriner bir arkadasla sohbet ederken, hayvanlarin bu konuda nasil bir hissiyati oldugunu sordum. genelde hayvanlarda ayni hisleri tasirlar ama iki hayvan farklidir dedi. 1. domuzlar, 2. esek ile at bozmasi katirlar dedi. bunlar icin deger diye bir sey yoktur sadece tüketirler ve tahrip ederler dedi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hmm ilginç,benim bildiğim biraz farklı bu veteriner arkadaşının dediğine göre, bunu konu yaparım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Tam hisabet massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hisabet nedir ya -isabet- olacaktı bozdunuz Türkçemi  gerçi trakyaliyiz h harfi ile barışık değiliz der sıyırırdık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
bencede konu yapmalisin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Gorun iste.." Benim Kendi Degerlerim Var " deyip, hayatina giren kisiye bastan sinirlarini cizip, feministce yaptirim uygulaniyor..Boylece , paylasimdan uzak tek tarafli ve kisa suren biri iliski cikiyor..Halbuki "Degerler" adi altinda cizgilerini tek tarafli belirlemezsen, karsilikli taviz verip-alarak ve anlayip + anlatip + anlasip olumlu davranmaya calisirsan iliski daha verimli oluyor.. Simdi gene benim fikirlerimi begenmeyenlere sorayim..
Kendi degerlerini ve menfaatlerini bugune kadar on planda tutup da , karsi tarafin degerlerini goz ardi ettin mi ? Ettin..
O zaman yalniz yasamaya devamm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Abe kadın düşmani trdca bey değerleri sadece kişilere bağlarsak ne bir baltaya sap oluruz ne de başkalarına faydamız dokunur  sürekli bana feminist demenizlede ben feminist olmam bu arada zamanınıza yazık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!