|
|
|
Sadece bir hayatımız var !!! |
Hemşom cici tahrik etme ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarjim bitti.....byeeeeee ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tırstı kaçıyor hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. yaaa benim ne demek istedigimi anlamadin yaaaa bana karsi öfke ve nefretin var. senden rica ediyorum benim ana konuya yaptigim yorumu bir daha oku ve üzerinde düsün. yalniz O' yorumu söyle özetleyebilirim, benim icin insan hic bir seyin sahibi degildir. sadece emanetcisidir. benim kültürüm ve inancim geregi emanete ihanet edilmez ve iyi korunup sahip cikilir. bu nedenle nefes alan canlilar ve diger bütün varliklar insana emanettir. bütün degerlere aykiri durumda olsa bile bir insandan ümit kesilmez. ben videonun mesajina cevaben bunu yazdim. ben size nasil bir saygisizlik yaptim ? her zaman paylastginiz konulari takdirle karsiladim ve defalarcada bu forumda sadece isabella sosyal icerikli, faydali konular paylasiyor dedim. senin silinen konunun silinme sebebini benden iyi bilirsin, burada bir ser ekibi var tek amaclari islam düsmanligi her firsatta saldiriyorlar. ben senin konuyu bir süre sonra amacina uygun yönlendirdim, tekrar verimli bir sekilde devam ediyordu. sonra kim ne yapti nicin silindi bilmiyorum. malum kisilerin densiz davranislari yüzünden benim konuda silinmisti ve banada ceza verilmisti. ne zaman yeni bir konu acilsin bunlar ekip halinde geliyorlar birden fazla nikleri var bazilarinin kadin nikleri var bunlar ruh hastasi bu densiz davranislariyla kendilerini tatmin ediyorlar. sen bunu cok iyi biliyorsun.
NOT: dingonun ahirindaymis gibi diyorsunya. muhatabim sensen dingonun ahirina raziyim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isabella bizi yanlis anlamis sanirim,,konusu niye silindi bende anlamadim,,biz hiciv ve agir elestiri yapmistik tek anlamadim gitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüzde 90 % hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim nemo kabul ettim özürünü ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben yazınızı anladım da siz beni anlamak, sorularıma da cevap vermek istemediniz sanırım. Gerçi çok da önemli değil kendiniz anlamanız bence kafi olur. Şunu da belirteyim kimseye ne öfkem ne nefretim var hatalar da insanlar içindir sonuçta ...Yeniliyorum sitemim size değil genele idi ayrıca o konuda yaptığınız iki yorumunuz için teşekkür ederim, gayette açıklayıcı ve ne demek istediğimi de çok güzel izah ettiniz ama kabul edin ki sizde bazılarına kişisel saldırıda bulundunuz. Bakınız nemesiz size yazdığım yorumdan kendine pay çıkartabilmiş sağolsun. Hani diyorsunuz ya bir gurup var “dinime saldırıyor” islama düşmanlık yapıyor vs..bende net bir şekilde diyorum ki, her kim olursa olsun benim inancımı hiç kimse ama hiç kimse bir kelime, bir cümle, bir ıslık vs ile zedeleyemez ancak “kişinin” ayıbı der geçerim uzattıkça uzatmam. Çünkü neticede bize has olmayan görüş ve inançları nasılki başkalarının bize diretilmesinden hoşlanmıyorsak bizde diretemeyiz. Ne demişler “ Adalet kalmadı, hep zulüm doldu, Geçti şu baharın gülleri soldu.. Dünyanın gidişi acayip oldu, Koyun belli değil, kurt belli değil....” Demem o ki tepkiler gerçekten inancımızı suistimal edenlere verilmesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü doğru neyse onu konuşarak düzeltebiliriz. E bununda bir üslubu vardır sizler hem yaşınız hem tecrübeleriniz sayesinde benden daha iyi bilmeniz gerekir ( siz derken benden yaşça büyük olan herkese diyorum ) Örnek vereyim mesela biri “ben müslumanım” diye geçinip hal ve hareketleri ile dinine hiç uygun olmayan tavır sergilerse dur yanlışsın demek gerek. Anlatabiliyormuyum? Ben şahsen burada paylaşmak, eğlenmek, öğrenmek isterim zaman kıymetlidir neresi olursa olsun ne kazanırsam kardır derim bu yüzdende bu eylemler yüzünden konuların heba olmasından rahatsızım.. eleştiriyi kıymet bilene ve kıymet verdiklerimize yapmak bence çok daha verimli olacaktır umarım ifade edebilmişimdir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiciv ve ağır eleştiri demek Hmm bana uyar bende öyle yapayım bari “Edeplerimizde tekleriz, Kimi görsek etekleriz, Hak’tan ümit bekleriz, Ne utanmaz köpekleriz.... oldumu acaba ? Hani tamam bazen yorum üstüne laf lafı açar pusu onda sorun yokta.. kişisel çekememezlik yüzünden sen bu sun sen şu sun yok senin cinsiyetin farklı demeler, yok efendim şunun tohumu... falan fistan alakam olmadan yorumlar sakız gibi uzatılırsa ve bu yüzden benim yazım gümbürtüye giderse bende tepkimi koyarım haksızmıyım
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<elestiriyi kiymet bilene ve kiymet verdiklerimize yapmak bence daha verimli > haklisin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dakka sen elestiri degil agir elestiri adi altinda millete saldiriyon,,isabbeellaa sanaa anlatmaya calisiyor sagdan soldan kibarca nezakatini bozmadan ,,sen hala göremiyormusun bunu...onun adina yazmis gibi oldum ama bence öyle kendisine sormak gerek bu durumu,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten kac komu mindar oluyor bu tartismayi bilmeyenler yüzünden,,bir konu görmedimki hhakkin rahmetine aceliyle kavussun,,,hem suikast hem saldiri gebertip duruyorlar konulari,,bu durumda ben melekmiyim belki melegim ama hatali yazilarim varsa ben kendi payima elestiri almaya hazirim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahtaya 100 kere ---handyimi elime almayacagim,handyimi elime almayacagim--diye de yazdiran bana sensin,naber...yoksa handy degil de baska birsey miydi yahu,karistirdim simdi
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana göre pis olan seyler kimisine göre....neyse,konuda kalalim da zilgiti yemeyelim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olur  ,edelim.. Hayatimiza girip-cikanlarla tabii daha da kolay oluyor zaten  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana cevap vermediğine göre beni çok iyi anladığını sanıyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel dedin bea ama şarkıları karıştırma ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acigimi bekliyor o benim sen tanimassin onu,,,surda bir falso yapsam hemen dalar,,bir konuda acik versem hemen damlar,,sinsi sinsi bekliyor benim acigimi,,yoksa konuya saygisindan degil sitersen bir deneme yapak bak nasil damliyor nasil cvp veriyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!