|
|
|
Sadece bir hayatımız var !!! |
İçine etmeye devam edin siz teşekkürler ! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm isabella  herzamanki gibi güzel bir konu acdin, basligaa göre yorum yapmak gerekirse, hayatimizi mümkün mertebe baskalarina zarar vermeden ,zalimlerin karsisindada ezilmeden büzülmeden,iyi degerlendirmemiz gerek,is isden gecince ah vah para etmez,
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlarin dini (görüs bilinc deyil inanctir) saygi duyarimda benim tanriya bilincim olmadigina siz neden saygi duymazsiniz? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim bu bayan gayet güzel anlatiyor bir fincan kahvenin hatiri var dogru diyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yaziyi cok begendim güzel yazmislar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm solyanım  doğru söze ne denir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Din, dil, ırk ne olursa olsun kime ne bıraksınlar kim neye inanıyorsa inansın zaten  yasaklanması sadece tartışmasını bilene ceza olur diye düşünüyorum hödüklere bir nane olmaz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Massmavi  ... “ vur, vur”diyor bana bir tarafım, bir tarafım da diyor “beni hadi dur dur”, bir tarafım cesur, bir tarafım da diyor “kızım sus sus”, vicdanım sel gibi de durmuyor namussuz .... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabi hemşom her daim inceden, inceden  eypilendim gazam mübarek olsun
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önerdiğiniz bir kitabı var mı ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet doğru söylüyor kadın canım  TSK paylaşımın için ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İki satırlık adamları ne etmek lazım ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sansürlemeden dünden beri sallanıyorum hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba, canlilardan her hangi birisinin bes para etmedigini anlasam bile bes para etmez demem. canlilarin degeri material < meta > degerlendirilmez. videodaki mesajin cogunluguna katiliyorum. yasam süreci icerisinde insanin cani yanmasi, yorulmasi, tökezlemesi, saskinliklar yasamasi her seyin bittigi anlamina gelmez. tam aksine bunlardan insan kendini yenilemesini bilmeli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba insanlarin duyularini kullanmasi, varliklari ve degerleri algilamasi acisindan en önemli hasletlerimizdendir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba eses bey, meta değerlendirelemez diye demezsiniz demek ama insanı bir hayvana veya yaratığa benzetmeyi uygun görüyorsunuz,ikiside canlı olduğu için mi acaba? bu benzetmeleriniz karşı tarafı incitirmi diye düşündünüz mü hiç yoksa canlılar arasında fark olmadığı için hiç kimse alınmasın mı diyorsunuz? Geçen gün bir kaç kere rica etmeme rağmen,güya hiç muhatap bile almak istenilmeyen insanlarla tartışma sonucu yine benim özene, bezene yazdığım konum silindi, neden olan herkese hitaben bu konuyu açtım..hadi saygınızı yitirdiniz diyelim..bana, daha doğrusu emeğine yapılan saygısızlığa ne demeli ? Ben yazılarımı kayıt ediyorum kaybettiğim hiç birşey yok. Prensip meselesi bu, başka arkadaşlara da yapılıyor.. açıkcası bir “kusura bakma isabella” beklerdim bazılarınızdan, heleki sizki canlılara o kadar önem verdiğiniz halde bile bir kelimeyi sakındınız. Herkes biraz kapısının önünü süpürse bu tür videolara da ihtiyaç duyulmazdı sanki. Yanlış anlaşılmasın sitemim tek size değil genele.. her insanın değeri farklı olabilir, düşünceside bunu bu kadar banal bir şekilde savunmaya ne gerek var? Hem forumda katılım az diyorsunuz, hanımlar neden gelmiyor diyorsunuz hemde dingonun ahırındaymış gibi yazıyorsunuz ( lafım yine genele ) bu böyle olmaz üzerine alınan herkes buyursun gelsin diyeceğini bana desin !
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikkat et nemo kelebeğim hazırda ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!