|
|
|
Haftanın sözü ... |
Bazı insanların besin kaynağı küfür; Yiyip, yiyip doymuyorlar yazık ! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
merhaba, insanlarin cogunlugu küfür yapiyor malesef. belkide bahsettigin insanlar, esaret icerisindeki ruhlarini küfür ederek, küfür yiyerek besliyorlardir. hele küfürü yapip birde pismis kelle gibi siritanlar var. edep ve hayadan yoksun olduklarini her ortamda bangir, bangir bagiriyorlar. demekki bu onlarin mutluluk kaynagi. söyleyecek sözü olmayan arguman üretemeyen, saglikli cümle kuramayan basiretsiz insanlar hemen küfüre sarilir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Tek eglence Fenerbahce---der dururdum ömrüm boyu ama burasi da neredeyse yarisir fenerle haaa
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Neden böyle dersin ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Merhaba .. küfür, argo veya hakaret arasında çok fazla uçurun yok bence.. gözlemlediğim kadarıyla bir kişi diğer kişiye ağır ithamda bulunduğunda doğal olarak savunma mekanizmasını kullanıp cevap verir bunu anlayabiliyorum ama doğal olarakta karşı tarafa da söz hakkı yeniden doğuyor.. bu böyle Ping-Pong gibi devam eder, bu durumda mantıklı olup es geçerek susmak daha doğru olmazmı? Haliyle bu tür kavgalarda insanların kin, nefret ve küfurden beslendiklerini düşünmek kaçınılmaz oluyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Sorma yan odada aynı FB-GS maçı gibi bir pet şişe eksik 9/4 lük dalsammı diye düşündüm vazgeçtim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Güzel oldu bu massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
o manzarayi sana hamakta seni sallaya sallaya bi gösteririm, görürsün sen...grrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
ben küfür ediyom, kiz iltifat olarak algiliyor...Allah im sabir bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
Çok güzel demiş ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ... |
cemberi dar tutarsan sen hayata hayatta sana güler ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!