|
|
|
Haftanın sözü... |
Sözünü tartmadan söyleyebiliyorsan, aldığın cevaptanda incinmeyeceksin!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Döktürmüşsün  bunu beğendim
Acıkmadan yemek yemeye benzer. Ne kadar çok tekrarlanırsa o kadar çirkinleştirir insanı.
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Uslu, uslu,pata küte, rymleri dizele anladım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Uydu sanki massmavi teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Viyyyy senden öğreneceklerim var hemşom ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha hazırım hemşom tripkolik et beni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
insanlar kelimeleri sarfetmeden önce iyice ve iki defa düsünmeliler,az öz kisa ve anlasilabilecek sekilde konusmalilar,lafin agizdan cikamsiyla ok un yaydan cikmasi gibidir ve dönüsü yoktur,
-vay aslan hemserim yine güzel bir konu actin ellerine saglik  bitanesin ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
O beyini her daim kullan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sağolasın hemşom sende öylesin Ok yaydan çıkmadan iyi nişan almak lazım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Olur olur bak nemo nasıl liste yapmış hatlar yanmasın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hayir ben asil tekirdag marmaraesglisi sultankoydenim,türkiyyede yerlesik istanbul üsküdarda kaliyorum,orada oldugum zamanlari tek ayagim mugla tarafda sizin o tarafdan gidip gelyom,göcek taraflarda bir is yapmaya yatirim yapmaya ugrastim,ve bize türkiyede is yaptirmayacaklarini anladigimdan vazgectim ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
evet karistirdin,ben varona degilim  varona iyi bir arkadasti,buralardan gittigini saniym ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bizim oraların bir mısır ekmeği vardır harika bişey, birde yanında yağlı köy yoğurdu doğrayacaksın mısır ekmeğini yoğurda misss missss. Ne alaka diyeceksin şimdi, diğyeceğim çok alaka sana; senin söz mısır ekmeği misss, doğrayacaksın yoğurda ohhh ohhh. Tam üstüne basmışsın anlayana, çek ayağını diyeceğim ama çekme yerinde kalsın, emeğine sağlık.. ----- EyvAllaH'ı bol olanın Allahı Yanından ayrılmaz imiş... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Cici cici konuş itinayla hemşo ederük ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Vıyy özüne dönmüşsün  güzel benzetme olmuş la erdi nin sözü için ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
İsabella erdi kim gı? ----- EyvAllaH'ı bol olanın Allahı Yanından ayrılmaz imiş... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Erdi kim bilemeyeceğim, la edri olacaktı yanı anonim anlamında ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
senin bu üzün yazilarina bayiliyom oku oku bitmiyor cano ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!