|
|
|
Haftanın sözü... |
birisi kütükse değişmesini beklemeyin , “ Kütük” tersten okununca da Kütük’tür .. ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
slm isabella eger birisi kabak ise , degismesini beklemeyin , sagindanda baksan solundanda baksan, arkasindan önündedende baksan kabak kabak tir , ne kadar allasanda pullasanda , sekerleyip yaglasanda , kabak yinede kabak tadi verir ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Küçük de ayni ne taraftan bakarsan bak yine küçük -  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kütük evet her tarafından kütük tür, ama işlemesini bilene o kütük ten ne şaheserler çıkar, önemli olan sevgi saygıdır, kütüğe saygın yok anladık ta, bari fıtratına saygı duyaydın. ----- EyvAllaH'ı bol olanın Allahı Yanından ayrılmaz imiş... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Was meinte er wohl damit nicht die Stadt, das Schiff oder das Gras aufgeben ? ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yorumunu okuyamadım maalesef ama silinmesine bende çok üzüldüm, bu ilk de değildi işlerine gelmeyen konuları baltalamak onların ezikliğinden ama sanmasınlar ki İsa pes eder tarih ve gerçekler asla silinmez ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Doğru çok haklısın vahşice öldürülmüş bir insana saygısı olmayan kişilere kütük diyerek kütüğe ayıp etmiş oluyorum ... ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Hmm war das nicht sido ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
isa, kütük yerine kalas i kullan derim sana, iki nedenden ötürü : 1. o kütük yontulmus, üzerine calisilmista kalas olmus....yetisme bicimi, egitim seviyesi,vs. onu bugün ki konumuna getirmis. 2. tersten oku
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
resim yuklemyi ogrenemedim bir turlu.. Kusur bulmak icin bakma birine Bulmak icin bakarsan bulursun... Kusuru ortmek marifet edin kendine. Iste o zaman kusursuz olursun...Hz. Mevlana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
haftanın sözü olmasa da en sevdiğim söz; kim olduğunu biliyorsan güvenle merdivenleri çıkıyorsun demektir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Okudum aklıma da gelmedi değil ama desem çok bilmiş oluyorum  yazdıklarının tümüne katılıyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Niyeyse artık ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!