|
|
|
Yeni yıl ...:) |
tsk bende sizlerin yeni yilini kutlarim,,,huzurlu mutlu 2019 yilina diyelim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danke auch dir für dein Lob.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
https://www.google.de/search?q=dini+yeni+yil+mesajlari+2019&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjKhMWU5czfAhUB2KQKHQ7iDi4QsAR6BAgGEAE&biw=1260&bih=587&dpr=1.27#imgrc=jjEYoML_w32WEM:&spf=1546352824102 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 cok.tskr.ederim.cnm.mutlu.senen.olsun.hep.beraber.ins..huzurla.ve.saglikla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anamlar....eglence var burada, 3 silahsörler biraya gelmis dumas in ruhuna hatim indiriyorlar ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlahi ody ben sizleri aklımın veya kalbimin bir köşesine yazmışım sıralamanın ne önemi var ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim herkese ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çook teşekkürler,güzel dileklerin için de... benim nicimi nasıl yazmazsın  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağolasın maho seninde tekrardan yeni yılın kutlu olsun da niye 1 yıl boyunca kutlayacaksın anlamadım ana yinede güzel dileklerde bulunabilirsin yanı hayır demem ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyy testos çok özür dilerim tabiki sana mutlu huzurlu şugar bir yıl değil ömür diliyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim küstü kim soğudu bea şifreli konuşuyorsunuz anlamıyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim yaqmurreis_ sende öylesin ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dur sen dur kaçma iki lafın belini kıralım ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canom kim sana soğuk davranıyor süle hemen ifadesini alalım ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yil geldi,hatta üc gün caldik... Gecmis bayramin kutlu olsun,a benzeyecek ama corbaya tuz atma niyetine iyi ve saglikli yillar diliyorum. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana da mutlu yillar toni, gönlünce gecirebilecegin bir yilin olsun.... 
top toptur yahu, bosver....lastik hava kacirdikca sorun yok demektir, degmez kiskanmaya la
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!