|
|
|
Yeni yıl ...:) |
amma üye varmis kiz burada....hey masallah
karsilastigin onlarca testten, insanligindan ödün vermeden, basari ile gectigin bu yilin ardindan yeni yilda daha güclü, daha dinamik, daha neseli bir sekilde karsimiza cikacagindan emin olaraktan senin de simdiden kutlu,mutlu,dutlu olsun yeni yilin  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba paylaşımcı,güçlü duruşlu,bir hemcinsim olarak gurur ve beğeniyle okuduğum İsabella.Tek tek isim yazarak(tebessümle okudum) Türkbase ahalisinin yeni yılını güzel dileklerle kutlamışsınsınız bende güzel dileklerinizi çoğaltarak size gönderiyorum.Ve sizin vesilenizle tüm Türkbase üyelerinin yeni yılını kutluyor iyi dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frohes neues Jahr wünsche ich dir Isabelle und guten Rutsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam isabella, Tek tek bizleri hatirladigin icin,bu hatirlanmanin icinde bende dahil oldugum icin sana cok tsk ediyorum.
Eski yilimiz cok sükür saglikli ve sihhatli gecti,yeni yilimizda ayni olmasi dilegimle,tüm TB arkadaslarina ve sana Ailenizle huzur ve mutluluk diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-
....... Isabella danke für die schönen wünsche Sevdiklerinle beraber yeni yila 2019 a girmeni dilerim --- alles gute im neuen wie im restlichen altem jahr ...noch ganze 7 tage
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim cok cok tesekürler allah hersey güzel gönlüne göre versin seninde yeni yilin cani gönülden kutlu olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyyy TSK face hep beraber umarım Dimi çok üye var çoğunluğu da okuyor forumu sen bakma hep ayni kişilerin yazdığına der Schein trügt ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için su_hayat hanım bir kaç konuda beğeni ile okudum yorumlarınızı umarım yeni yıldada fikirlerinizi bizlerle paylaşırsınız ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Göklere nickimi yazdıran hemşom benim  tabikide seni başa yazacağım bu yıl en çok sen kahrımı çektin  teşekkür ederim güzel dileklerin için şap şup mucuks ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Görmezden gelmek değilde hiç diyaloğumuz olmadığı için istemeyerek unutmuş olabilirim Aqua bey kusura bakmayın, sizede mutlu huzurlu berrak bir yıl diliyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler herkese ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ediyorum Isabella. Cok düsüncelisin. Senin ve tüm arkadaslarin yeni yilini kutluyorum saglik, mutluluk, huzur ve bol kazanc diliyorum. Hersey gönlünce olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uyarınız için teşekkürler ama kim Noel kutladı anlayamadım. Yılbaşının sadece yeni bir başlangıca vesile olan bir gündür bir çoğu için ve güzel dileklerde bulunmanın sakıncasını görmüyorum bu yüzden. Tabikide saygım var düşüncenizde ama başka inançlara da saygı duyulmasını gerektiğini düşünüyorum şahsen, konu noel de olsaydı. Bir çok kez bunun tartışması yapıldı bu forumda yılbaşı kutlanır, kutlanmaz diye, Noel özentisi denildi, din karıştırıldı ama şu da varki onların Noel ağacı varsa bizimde narduganımız var saygılar efem ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wenn ich ehrlich bin hatte ich nicht erwartet meinen nickname da zu lesen, aber bei so viel aufgelisteten Nicks, dachte ich mir, lies weiter, vll kommt es noch. Als es dann tatsächlich kam war ich sehr überrascht. In den letzten Monaten habe ich kaum was geschrieben.
Ich danke dir und wünsche dir im neuen Jahr Gesundheit und Zufriedenheit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galiba öyle oluyor ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özenti konusunda hak veriyorum size mesela yılbaşında Noel kıyafeti giyinmek moda oldu, hoş sadece eğlence babında yapılıyor bu ama art niyet aramak istersek mutlaka olur  genel anlamda yanlış bilgiye karşıyım yılbaşı ve Noeli ayırt edip karıştırmamak lazım. Dediğiniz gibi insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yaşasın bizlere laf düşmez ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler maho  cano gelmiş diye sevinmeyeceğim bu sefer sonra esip gidince üzülüyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok fazla sözde “din adamı” adı altında kişilerin her birinin değişik demeç verip insanların gözü kör inandıklarından, araştırıp, sorgulamadıkları için yaşanıyor bunlar aslında neticede herkese bu konuda saygı duymak gerekir, kim nasıl kutlamak istiyorsa kutlasın, kutlamak istemeyeni de hor görmemek lazım, yoksa insan ayırımına karşı olurken kendimiz de ayrımcı oluruz hocam ama genel olarak bende yanlış bilgiye karşıyım teşekkürler bilgin için ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sehr gerne, Danke auch für deine netten Sätze  ich habe mit Sicherheit so einige nicks vergessen aber die, von denen ich was mitnehmen konnte wollte ich mal aufzählen. Bei dir war es das Thema „ inklusion“ für mich bist du eine pädagogische Bereicherung im Forum. Ich hoffe, dass wir noch einiges von dir lesen dürfen ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Virtuell hmm eigentlich hast du recht es ist einfach nur ein Tag wie jeder andere auch dennoch streben wir mehr an diesem Tag etwas besser zu machen bzw. Nehmen uns mehr vor nichts desto trotz sollte jeder für sich auch unter dem Jahr gute Vorsätze vornehmen
Und ja ich mag auch viele nicht genauso wie mich nicht jeder mögen muss Hauptsache der Respekt bleibt gerisi tzzzzzz ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!