|
|
|
Haftanın sözü... |
Dünyanın En yüce tahtına da çıksanız, Oturacağınız yer, kendi Kıçınızın Üstüdür! ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ahaha TSK kenzo sanada şugar bir hafta diliyorum ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
kicinda ciban varsa nasil olacak ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haha ilahi solyanim onu isaya sormak lazim o zaman ayakta duracak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
hahaha aga sen ayakta dururm dedin yirttin  kurtuldun bakalim hemso bu isin icinden nasil cikacak  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bana kalirsa biraz zor cikar bu isin altindan haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
bir ata sözü yazayim  bence o ikimizide sulu dereye götürür,burada su felan yok diye bizi geri getirir, bizde derede hakikaten hic su yohtu ya deriz 
o ne tilkidir cikar bu isin icinden gibime geliyo,hemide nerden biliyonki onda ciban oldugunu  belkide onda ciban yoktur iftira etme benim hemsoma ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Biz varsayimdan bassediyoruz hem hemson bu isin altindan kalkamaz hem beni suyada gönderemez ne kadar akilli olursa olsun haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
valla aga orasini bilmem, gelirse habar et sessizca buradan tüyelim ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yok korkma okarda degil sanki canavarmi bu Isabella ben burdayken ona ayak üstünde beklemek düser haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Selam hemşom, yine çok yazılmış klasik tek cevap ile yanıtlayayım  Güzel soru ama Davut abı gibi kolaya kaçmayacağım malum ayakta duruyor ya edebiyata ilgisiz abımız neyse...öyle yada böyle ne kadar megaloman, ne kadar kitibiyoz, ne kadar maddi güce sahip olursan ol illaki yine kıçının üstüne oturursun, ya normal şekilde, yada acı çekerek farketmez  demek istedim, malum Yavuz Sultan Selim’de çıbandan çok çekti ama taht sevdası ağır bastı, ee ne oldu çıban yüzünden göçtü gitti. Bu arada Davut abı “ o buradayken bana ayakta durmak düşer” demişya, burda senin vesilen ile duyurayım, ben sadece 10 Kasım’da saat 9.05 de esas duruşa geçerim onun dışında daha annesinin karnından doğan olmadı, şimdi abimiz önünü ilikleyip ayağa kalksın ki, adabı muaşeret kurallarını biliyormu görelim ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Şimdi topu nereye attım ? ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
slm isabella  topu bu defa taca degil ,, arkadasin kafasina attin gibi  ama yazdiklarimizi pek ciddiye alma ya,,biraz sakalastik,,anlayisin icin tesekkürler 
10 kasimda saat 09:05 bende ayni senin gibi yapiyom, ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
rövasatadan 90 a takmissin yine 12 nolu yorumda
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Deme yaw kafasına mi attım bir tutturamıyorum yahu  ama bende şaka yaptım  Davut abı laf cambazlığı yapmak için pusuda bekliyor bende onun hevesini kursağında bırakıyorum Gül gibi geçinip gidiyoruz işte ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Vıyyy kendimi Ronaldo gibi hissettim şimcik
Senin gibi diplomalı sapığa kurban olsunlar de dede içinde kalmasın ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yok canim bogazimda dügmelenmez laflar hemen söylerim isaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Nerde düğümlenir dedim ki abı ? ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Isaaaa ben sevdigim kadindan baskasina önümü iliklemedim bunu gec ama ataya saygimi ben dolma bahcede gösteriyorum 10 kasimda |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!