|
|
|
Haftanın sözü .. |
Güveniyorum tabiki kendime  böyle diyincede narzist diyorlar birde anlamını bilseler ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Özgüvenle narsist yakindir yanilmiyorsam sorun yok bence ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Yok değildir, kendime aşık olamadım gölde yüzümün yansımasını görünce ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Deme ya cokmu cirkinsin? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Gerci resim baska bi sey söylüyor ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Teşekkür ederim yüze bakılır cinstenim sanki ama kendime aşık olacak hasta ruhlu olamam demek istedim Gerçi sen beni anladın ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Tüh bende seni narsist sanmisdim , yinemi yanildik? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Hayretya  tipe göre muamele yapılıyorsa o zaman sende narzist olmalısın ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Niye tipimi ben begeniyorumda siz begenmedinizmi yoksa ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Beğenmek hakkınız devam, bence sizde yüze bakılacak cinstesiniz ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Beynimde güzeldir ama size göstermem ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Ahahaha Tüh ya bazen çok isterim beyindeki düşünceleri görmeyi ama olmuyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Niye telepati beceriniz yokmu? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Yok sadece bazen malum olur ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
malum arapca bi kelime hissederim falan galiba,paylasmayi seviyorsunuz galiba? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Hmm onu bilmiyorum zor bir dil, ben “aptala malum olur” dan yola çıktım  ama severim paylaşmayı doğrudur ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Güzel yürekli insanlarin özelliyidir yazdiklariniz bilirim. sahane bir özellikdir ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Daha çok öyle özellikli insanları görmeyi ümit etsekmi? ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!