|
|
|
Haftanın sözü .. |
Yok kenime yakin olan insanlardan örnek verdim galiba ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Senin şu çevren de baya bir renkli ve senin zıttın galiba okuduğum kadarıyla tabi ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Tahmin dogru  cöpcüde vardir milletvekili,de profesörde var iscide insan oldugumdan sanirim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Rob pek bir nazikiz bugün TSK Albert abımız öyle demiş, bende bir kaç yorumda az önce ümit etme konusunda algıya ve kişiye bağlı demiştim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Ne güzel işte her teli yakından takip ediyorsun ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
He her teli (neyse artik) takip ederim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Ara sıra da paylaşırmısın?  okuması zevkli oluyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Bana Gıcık olduğunuzu biliyorum yandan yandan sataşmalara baştan teşekkür etmeye karar verdim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
 ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
- Herseyi yarina kadar ogrenmeye calis, yarina birakma , - Gelecegini , gecmisini uzmeden , yarini dusunerek yasa , sukret ,
- Yarinin icin Hayirlisini dile ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Bu ne bea alles neu ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Zamanla öğren doğru öğren, Geçmişi düşünürsen önüne bakamazsın, Yarının için sadece hayırlısını dilemek yetmez ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Vay bee yasamimda bi seyleri yanlis yapmisim sanirim, hic sükretmedim, hic kul falan olmadim, tanriya bile asiyimdir. sen cennete ben cehenneme gidecez kesin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
haftanin sözü ,savasma sevis ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Ne olmuş bea solyanım böyle Cuk diye oturdu yalnız söz ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
haha aynen öyle,arasira saksi (kafa) calisiyor ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Eee kimin hemşosu  arada çalışıyor saksılar ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
tabiki senin hemsonum, valla bir sey söyliyeyim,burada hakaret bile etseler kimseyi ciddiye almayip topu devamli taca atmana bayiliyom, weiter soo deutschland  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Puhahaha bu iyidi  hakaret etseler ne olacak hemşo ne eksilirim ne çoğalırım ama onlar için ayni şeyi diyemeyeceğim kendilerine saygıları Yok demekki ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Özgüven bu olsa gerek ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!