|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Aha geldi yine tuzlu tuzlu ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Olmazmı dalacaksın o resimdeki Dayi gibi tarlaya bak nasıl oluyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Kavga Yok bea tatlı atışma diyelim problem yaratan ile problem çözmek azıcık salaklik olur ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Bol bol çıtletirsin gibime geliyor yazık bea ilgiye hasret sevelim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Bende susayım bugünlük öylede böylede sarıyor zaten Kenn ich ja, fand aber southpark besser  birde jackass vardı ne oldu onlar yahu ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Peter acayip ya  das stimmt allerdings die wurden immer kranker ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Hmm onu bilmiyorum ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Ohoo bilmem kaç sene öncesi izlediydim onları yaşlandılar hala ayni kafamı ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Hehehe mach das ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Dünden ögrenirim, ani zaten yasarimda ümit falan etmem, ümit etmek bilincli yasamak deyildir. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
canim benim ben bu gün yarin icin yasamiyorum ben heyat geldigi gibi yasiyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
adamin sesi süper cok icten söylüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Haklısın ama kişiye göre değişmez mi ? bazıları gökten inmesini bekler, bazısı da Ümit etmenin bilinçli yaşamanın ilk adımı olarak görür. Ümit eder,hedefe odaklanır, çalışıp değiştirir ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Güzel oldu ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Gelsin hayat geldiği gibi gelsin ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Gökten inmesini bekleyenin sen calisir falan yazmissinda gökten bekleyen calismaz cünki allah,in o na vereceyini sanar okumaz cünki bilince ihtiyaci olmadigini düsünür ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Yok ikiye ayırdım kimisi öyle bekler bön bön kimisi icraata geçer ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Icraat konusunda haklisinda biz tembelelstik icrat yapamiyoruz galiba ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Biz derken çoğunluk mu demek istedin o doğru bezmiş çoğu insan ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!