|
|
|
Haftanın sözü .. |
3 madde Dünden öğrenin Bugün için yaşayın Yarın için ümit edin ! ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Lese Einstein und lerne oder lass es bleiben bitte mit den unnötigen Kommentaren ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Memnun oldum bende İsa ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Yok çaycı İsa olmayan tipine bakacaktın çay demleyen ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Tamam demekki günlük ilgiye ihtiyacın varmış hadi selametle ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
E sen güldün yeter ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
slm isabella
dünden kalmayin bugün akilli durun yarin allah kerimdir
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Aslm solyanım bu sanki foruma uyarlanmış gibi oldu ayağınızı denk alın der gibi ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
------------------------------------dünden kalmayim--------------------------------bugün ayikiyorum-------------------------------------------yarina allah kerim--------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Solyanima katılıyorsun sanki ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
aynen öyle burasi artik kurtlar sofrasi gibi oldu 
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Şunun şurasında kaç kişiyiz sanki illa sarmak için yer arıyorlar güzelim kum torbaları dururken ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
hahaha senin o kum torbalari aklima gedikce gülüyom kum torbalariyal calismayi sakin ihmal etme her an is cikabilir  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
sol yanim tesfik ediyor ben uyguluyorum,,,o kalmayin diyor,,ben kalmayim...arda en az bir 75 lik fark var gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Hiç ihmal edermiyim nerden geliyor bu relax haller sanıyorsun  her daim Gülersin umarım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
haklisin pusu kelimeler benzesede anlam farki var gibi ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Puhahaha ohoo sen tam dibine vuruyorsun bea ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Olsun ilgi gösterip sevmek lazım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
olmazmi aklima ne geldi biliyonmu,,benim kaldigim ilcede yerel bir radyo vardi,,bizim oranin calgiscisi haci mulla vardi icmis kafa bir milyon radyoya geldi,,,,,istek parca istiyom ben dedi,,,,dj sordu ne calalim abi,,,,,haci mulla ferdi tayfurdan durdurun dünyayi basim dönüyor midem bulaniyoru calin dedi,,,bize piss gülme tutmusdu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
kimsenin etlisine sütlüsüne karismadigim halde ben bile kicimi zar zor kurtariyom  dikkatli olmakda fayda var ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!