|
|
|
Günün sözü .. |
Bazı insanlar klavyedeki boşluk tuşu gibidirler, çok yer kaplarlar ama boşlar işte ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Meselayanihemsom ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Fill ettim oh be rahatladım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Puhahaha maalesef biliyorum ama içimde kalmadı en azından ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Yuhahaha bir yerde yanlışlık olmuş dönüşü Yok ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
dönüsü var da, paraya bakiyor iste.....hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Aman Yok kalsın memnunum halimden onun yerine tatil yaparım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
bence de sence bella isa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Dankü ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Herkes sana ne yapman gerektigini söyler ama hic kimse, sen ne yapmak istiyorsun diye sormaz. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Ben sorayım ne yapmak istiyorsun mehriban ? ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
bizim köyde öyle bos kisilere bos gezenlere bos isle ugrasanlara kaldirim mühendisi diyolar  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
butun dünyayi gezip görmek istiyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Cok biliyom diyen insanlar laf kalabaligi yaptiginin farkinda bile olmazlar cünkü bildikleri gercek olmadigindan kendilerini ön safta göstermeye kalkarlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Yahu sen daha almanyayi disari cikamiyorsun dünyayi gezerken kaybolursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Niye defolayım bea “adama” cümle kurabilsin diye vakit tanıdım ama tenekeden anca bu kadar ses çıkar ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü .. |
Patrick was ist eigentlich dein problem ? Leidest du unter Aufmerksamkeitsdefizit oder was ? jetzt mal im Ernst ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!