|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Kadina kalkan eller kırılsın.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Bende angut dolu demeni destekliyorum ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Kırılsın ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Erkeğe yönelik şiddeti daha önceleri bir konumda işledim bugün sıra kadınlarda ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Eline sağlık hemşom ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Biraz saçma bir soru olmadımı sence ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Sunguroglu ben sizin konularınıza nasıl ki saygısızlık yapmıyorsam, sizden de ayni hassasiyeti bekliyorum, ciddi anlamda toplum sorunlarını dile getirdiğim mevzularda geyik yapılmasına tahammülüm Yok ! lütfen sacmalamak istiyorsanız kendinize başka bir konu seçiniz teşekkür ederim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Aynen gulleyy ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Konuyla ilgiliyse buyurun yoksa sizi dışarı alayım ricas bugünün yarini da var çünkü bazen baltaya sizde denk gelebilirsiniz etkiye tepki ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Şiddete karşıyız hemsom layiğina göre pembe pamuk atıyoruz ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Düşündüm desteklemiyorum angut çok sağdık bir hayvan hödük desek olurmu? ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Hı işte ben ona karşıyım  bir yerde okumuştum angut kuşu, eşi olduğu vakit kendide ölene kadar basında bekleyip bön bön bakarmış  bu dayak atan erkekler kurban olsun anguta ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Kocasini döven kadinlari netcez? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
ona racona ters denirde, kendinden gücsüz insanlara kaba kuvvet uygulayan genelde biz erkekleriz, verdiyim örnek sadece örnekti biz erkekler neden kendimizden gücsüzlere kaba kuvvet kullaniriz ben onu anlayamiyorum nemesis ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
örnek yanlis garads ben dogru bildiyimden vaz gecmem atam dedemden öyle ögrenmisim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
affola yazdiklarinin hepsini okumadan yazmisim  )) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
Bizde gücsüze kaba kuvvet birak uygulamasin düsünmeyiz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
iyide gardas sende de o göt yok galiba yazdiklarina baktimda yalakalik yapiyorsun ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazla söze gerek Yok ! |
slm isabella kadinlar icin cok güzel bir konu actin tbr ederim yalniz gördügüm kadariyla sadece iki bayan katilmis
heralde bayanlarimiz kadinlara yapilan siddete karsi degiller  yada erkeklerden siddet görmeye alistilar  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!