|
|
|
Hayat.... |
Mahallenin muhtarıymışım gibi neden herkes bana soruluyor anlayamadım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
merhaba. neden bu sabah algilarin negatif calisiyor desem ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Uykumu alamıyorum bu ara  bir kahve daha içip okusam değişirmi acaba ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
uykunu alamadigina üzülmedim ama kahveyi tavsiye ederim ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Teşekkür ederim bende üzülmüyorum zaten okumaya fırsat oluyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
bak buna sevindim okumak güzeldir okuduklarimizi anladigimiz kadariyla ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Hayat gibi anladığımız kadarıyla güzeldir ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
aynen anlasilmakta güzeldir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Bak orda yanildin unutdugun turlarda var tatil gezmeler ve hergün baska seyler hayattan bikmamak lazim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Bilemedim konuları hep ask ve yemeğe bağladığın için öyle algıladım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Bak fazla kaffe icme uykunu kacirir abin gibi kirmizi sarap ic uykunu tam alirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Hayat sadece askla yemekle bitmiyor akillim hergün baska yenilikler istiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Sadece biraz seni kizdirmak icin espiri olsun diye masallah sende hic kizmiyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
En üstte belirtim hayata bakış açımı  hersey dosajinda güzeldir ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Sinirlerime yazık niye kızayım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Aynen bazen biraz mutluluk bile ömre bedel insanlar nasil mutlu oluyorsa hayata öyle tutulmalilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Mutluluk güzelleştirir, üzüntü düşündürür, şanssızlık tecrübe sahibi eder vs algıya bağlı kafayı kuma gömmek yakışmaz ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Bende mutlu etmeyi seviyorum biraz gülümsedikce gözlerindeki sevinci görüyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
Yakışır en azından bencilce davranmıyorsun ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat.... |
insan ogluna yakisanda budur |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!