|
|
|
Haftanın sözü... |
Senin bu sivri sözlerin varya oda bana batiyor yahu sen insani varya kafayi yedirirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ne demişler gerektiğinde sivri konuşacaksın, zira geniş kütükler var Şaka bir yana süs bebeği olamam içimden ne geliyorsa o hem dobra olmanın ne zararı var? Batıyorsa yazmayayım ben ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yok seni saten bu yüzden seviyorum abisinim haha gerci sizin oranin topragindanmi yoksa suyundanmi hanimlarin cogu öyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Aber es ist doch so  eskiden kadinlar gün yapardı, erkekler kahvede şimdileri hepsi camide toplanıp lak lak, dedikodu yemek falan fistan yapıyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
sana yakismayan cümleler kullaniyorsun camiye giden insanlar hakkinda olmuyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
dislerime bir sürü euro verdim,  birazida implant günde en az 2 defa fircaliyomda. aklimi tam olarak kullanbilyormuyum kullanamiyormuyum onu pek bilmiyom. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Abicim dört hafın ile okuyup yanlış anlama ricas camiye gidenlere kötü birşey demedim  ayrıca doğru da söyledim eskiden boş boş kahvede oturanlar şimdilerde camide vakit geçiriyorlar, hanımlarda keza öyle. Kendi çaplarında sosyallesiyorlar işte alkol ve kumarın olmadığı yerde mekik atıp kermesler düzenleyip bağış toplayıp camilerine katkida bulunuyorlar şimdi gel bana yalan de  ayrıca dedikodu her yerde yapıyorlar bunu inkar eden yalan konuşur bence ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ich habe auch nichts mit ihnen am Hut ama merakimdan gidip baktım  neler dönüyor neler ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yakışır hemso kesene bereket  işine gelmediği zaman kullanma aklı sonra başa bela oluyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Dedi koducu insan heryerde aynidir mesala su anda sende dedi kodu yapmis oluyorsun onlarin hakkinda. Mademki camiye gitmiyorsun gidenleri bu sekilde zedeleme cok bilmis abisinim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
yanlis yapmissin isabella , bunlarin hepsi serefsiz salak dangalak dir tanriyi kandirdiklarini sanirlar ama kendi kendini dolandiran yavsaklardir.. birbirlerini dolandirir bunlar örnekleri cokdur, ihlas, kombasan, jet fadil falan gibi hepside milli görüs kaynaklidir hani bizde bi laf vardirya it iti issirmaz diye tam bunlara söylenmis lafdir ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
konuya göz gezdirdim ama isa inaclari zedeleyecek birsey yazmamis,,eger sen bu sekilde camiye saldiriyor camiye gidene saldiriyor algisiyla hedef göstermeye kalkarsan asil senin yaptigin yakisik almamis... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Kimseyi kınayarak çekiştirmedim dolayısıyla dedikodu yapmadım, sadece gördüklerimin tespitini paylaştım. Eğerki yazdıklarımı anlamakta zorlanıyorsan, ne demektir diye tekrardan sor, yada yanında bir sözlük bulundur abı olur mu ?
----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Also ich kann sie nicht wirklich unterscheiden ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Nerde yanlış yaptım ki ? Deniz fenerini unutmuşsun bu arada ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim pusu  davutbey sabrımı sınamaya çalışıyor sanırsam ama daha çok içimi bayıyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Mademki gitmisin yaninda olan kisileride uyarman gerekmezmi burasi dedi kodu yatagi degil diye bilirdin en azindan burda camiler yemek ve dedikodu yeri yapmislar demezdin burda sözlük almasi gereken sensin ya söyledigini bilmiyorsun yada anlamiyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Göz gezdirdinde ne anladin pusu hicbirsey birkisi birdigerinin yaptigi hatayi gelip buralarda konu yaparsa o ondan daha fazla dedikoducudur önemli o kisiyi yerinde uyarmak burdada konu haline getirmemek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Konum neydi bir bak bakalım, öyle birsey de demedim senin uydurmasyonun olmuş  hem benim dememle dünya değişse bir çok şey değişirdi. Beş parmağın beşi birmi? Genelleme yapmadım hala iddia ediyorsun, bırak abı ya deveye Hendek giydirirdim bu vakitte kadar sen daha dallandırıp budaklandırmak peşindesin sayende bu haftanın sözünü de es geçtik forumu update etmememizin sebebi sensin ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
ermis ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!