|
|
|
Haftanın sözü... |
Iyidir özümüz hayvan oldugu icin insanlari anlayamayanci özüme dönüyorum ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
alemsin  özümüz hayvanmi bilemiyorum ama onlara özendigimiz belli ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
72 nr aynen gurban, evdeki yedikleri tepiklerin hirslarini burada insanlara saldirarak aldiklarini saniyor bazilari,uyma öylelerine,kadinin biri yeni nick acmis , acar acmazda gelmis buraya konu acmis,yanlisda yazsalar hosuna gidenlere yagcilik yapiyor,dogruyu yazanlara saldiriyordu  öyle sahtekarlarin cani cehenneme, ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Gecenin bir yarisi bos konusan kadinlarla kaffeye oturmus erkeklerle arasindaki fark nedir al birini vur ötekisini mesala senin yaptigim bos yorumlar gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
gercekleri dile getirmisin helal olsun  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Gibt es denn noch solche Leute ? Dachte der Trend liegt jetzt in der Moschee zu hocken ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Insanlar hakkinda önyargili davranmayi birak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Davraniyorsun kendin bile farkinda degilsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Orasini kendine soracaksin bakalim cevabini bulabiliyormusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Tamam o zaman bizde birakiriz sohbeti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Komik birsey mi dedim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Yok canim sen Komik birsey söylemezsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Evet şaka anlayışı kıt soğuk no frost biriyim ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Malisef biraz öylesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Türkçe katıldığı yapmayalım lütfen “ maalesef “ ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Ok abiside bu Katildigi anlami ne oluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Katilliği olacaktı telefondan girince bazen öyle oluyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bak hele ben telefondan girmiyorum beni katilde yaptin sonunda hem türkce katili |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Girmediğin halde yanlış yazıyorsun ne diyeyim  gözüme batıyor ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!