|
|
|
Haftanın sözü... |
hay face ablaniz size keci derisinden yapilmis tuluk icinde yayik ayrani yapsin,e mi !
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
napiiim, aklima ilk sen geldin o videoda
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
dürdane, sana fistik yesili bi dansöz kiyafeti aldim ya,yolda....geliyor sana
ne nankörsün la, daha görmeden hice sayiyorsun hediyemi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
ona bidon gerek toni, bidon
bknz: video, keci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
daha bogaz derdinde,pffffffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Birde aynen öyle diyor  kahrolsun içimdeki insan sevgisi  neyse mesaj alınmıştır İsa bir tb tatili yapsın ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Oyyy ablaların en şugari  ama dur sen öylesine ayran yapmazsın şimdi söyle damızlık gibi besleyip neye kurban edeceksin ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
biseye kurban etmicem yahu,sadece milli sporumuz olan yagli devegüresi yapacam damizligimla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Puhahaha sen varya sen az değilsin  diploman hayırlı olsun bu arada ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Acep bana ne diplomasi uygun görür bak merak ettim şimdi gelince bir soralım ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
demek bela oluyorum ha  sevindim buna, azicik da olsa düsündürüyorsam benim icin yeter görev tamamdir ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Isabella konuyu pek anlayamadim ben her sabah dislerimi fircaladigim icin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
sen aklini da kullaniyorsun gibime geldi ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
insan olmayan bi seyi nasil kullanirki? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
insan olmasi gerekmiyor canli olan hersey ya aklini kullanir yada icgüdüsünü ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bak bu konuda haklisin insanlardan uzaklasali ic güdümü kullaniyorum ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
o da iyimis ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
ne kacirdim bea kim kimin haddini bildirdi ----- Quod tibi fieri non vis, alteri ne feceris! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!