|
|
|
Haftanın sözü... |
Hayatınızdan gün çalanlara değil, Gününüze hayat katanlara değer verin ...! ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bende anlamadım zifir ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
aslan hemso  yine kalemini konusturdun ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Geç düştü jetonun olsun neticeye bakalım ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
TSK hemşo  şu sandalyeni bir ara ödünç versene ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
sen daha iyi koltuklara layiksin sana daha iyi bir koltuk hediye ederim sorun degil son izine gittigimde marmaraereglisinde sultanköyde cekinmistim bu pr resimi begendigine sevindim  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
He ya öyle edelim hemşom Sıranı bekle ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Sağolasın  güzel gerçekten beğendim, o manzaraya karşı ben kumda oturmaya razıyım ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Temen sana kıyamam ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Encok hayatimizda kadinlar günümüzü caliyor caresi varmi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bayanla olmuyor, bayansız da olmuyor, onlar bizim baş tacımız bu nu unutmıyalım, tabiy ki herşey karşılıklı, bir elin nesi var iki elin sesi var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Çaresi var sözlerimi takip et ilerleyen zamanlarda uygun birtane eklerim ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
al sana haftanin sözü baska bulamadim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
 Peki nasıl arzu ederseniz öyle olsun  sizin sözlerinizi takip etmeye çalışıcam Allah sonunu hayır etsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Canım haftanın karikatürü olsun bu ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Bu sözde de doğruluk payı var ama kötü huyları değiştirsin o insan yoksa herkes olduğu gibi kalsın ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Amin ... hadi bakalım kontrol ederim bak ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Geçmişe bakarsan önünü göremezsin ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü... |
Haklısınız,  geçmişi geçmişde bırakmaklazım,  insan daima geleceğe bakmalıdır  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!