|
|
|
Stres... |
Defne yaprağı ile gezinde kurtlanma bari Hemsomun ohrwürmchenlerini özledim bu arada duyurulur ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
of of canim ne cok yazmisin tam sterse girdim bak gördünmü nasil olmusum stres oldum  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
yani diyecegim stres poriplem sorum gecim dert cile yoksuluk fakirlik caresizlizlik yasam hepsi stres ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Ay mehribancım semde ha  okumaktan zarar gelmez bea daha kısa yazamadım  hayat şartları bazen zorlayabilir doğrudur dediğin ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
merhaba stres yasamimizin bi parcasi, anlamadigim bir sey´de insan icini tireten bir sey görünce neden stres, bunalim ne varsa her seyi unutur, bir anlikta olsa unutur. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Merhaba eses kontrolünü güzel şeylere yönlendirdiğin zaman o stres denilen şey unutulur gider bence ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Çünkü vücut mutluluk hormonu üretir  az önce eşlik gitti yazım kusura bakma ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
unutmak kolaymidir sizce. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Unutulmaz geçici bir süreç ama durum ile yaşamaya alışır insan yada positife çevirmek icin uğraşmak icin güç verir ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
belkide sizin dediginiz gibidir < gecici bir sürec > dir. zamanla stresiyle birlikte yasamaya alisir, insan. hayatta yasadiklarimizin pek cogu zaman icerisinde aliskanliga dönüsmüyormu zaten. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Haklısınız ne demişler insanoğlu herşeye alışır ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
tükettiklerimiz zamanla aliskanliga dönüsebilir. hissettiklerimiz ise kor´a dönüsmüs ates gibidir, hep icin, icin yanar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Elbet bir gün kül olup soğur için, hatta bazen buz bile kaplar kalp, her yaşanan acininin ilerde mutlaka bir faydası olur...çok pozitifim yine ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
evet cok pozitifsin,  sirtini kütle buzlara dayamissin, kutuplardan serin, serin rüzgarlar estiriyorsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Bana no Frost mu diyorsunuz ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
 estagfurullah, ne haddime. fotograftaki gözler ve yüzdeki gülümsemeye < no frost > mu dayanir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Teşekkür ederim ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
iyi geceler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Sizede iyi geceler ----- Stultorum es, quidlibet dicere... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stres... |
Ben pek strest yapmam.Herseyide kafaya Takmam oldugu yere kadar.yani anliyacagin böyle bir hastaligim yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!