|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
geçtiğimiz günlerde sevgilisi oyuncu Ahmet kural tarafından fiziki şiddet gördüğü nedeniyle suç duyurusunda bulunan şarkıcı Sılayı örnek davranışından dolayı kutluyorum. Herkesin başına gelebileceğini ama güçlü görünmek adına susan kadınlara örnek olsun ! ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Maalesef evet, tabiki Ahmet bey inkar ediyor ama kadında baya bir darp izi var ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Yanı bencede. Şimdi bazen kadınlar gerçekten iftira atıyor böyle konularda yada bazen reklam adına bazıları şimdi maduru oynuyor diyecektir ama resimleri ve konuşmalarını dinleyince baya bir psikolojik olarak etkilendiğini gördüm, ufak bir itişme kalkışmadan olacak morluklar degil bunlar, üstelikde uzaklaştırma cezası ve koruma talebi kabul görmüş demekki var böyle birşey. Yaptıysa yaptım derse bu durumda imaj ve kariyer çizilecek. Yakında duyarız mahkeme sonucunu ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Abo içine mihri mi kaçtı senin  adam başarılı işinde keine Frage, vielleicht war es wirklich ein Ausrutscher, dass er sich nicht beherrschen konnte ama kabul etmek de bir erdemlik, dediğine katılıyorum var öyle kadınlarda bu olayda öylemidir bilinmez ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Güçlü bir karekter olduğunu hesap edersek gerçekten de öyle, okuduğum kadarıyla daha önce de ayrılmışlar saygılı bir şekilde atıp tutmamışlar arkalarından ee kadında da ses var baya başarılı reklama ihtiyacı olduğunu bende sanmıyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Da stimme ich dir zu man sollte es nicht persönlich sehen sondern die Kunst weiterhin in Betracht ziehen. Yaptıysa cezasını alsın tabi yapmadıysa da Sıla cezasını alsın doğrusu bu olur ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Vıyyy sende ha nesi var adamın gayet düzgün tipi gerçi ben Okan Bayülgen’i de çok Yahşi buluyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Tabi hoş bir davranış degil de yazık bea ekmegi ile oynanmaz kimsenin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Haaaa şimdi anlaşıldı çok objektifsin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Çok olay var ya daha önce de dediğim gibi iftira atanda çok bu nedenlede önyargılı davranmak istemiyorum hemcinsim dir de diye koruma altına almak istemiyorum adalet yerini bulsun kafi bana. Öyle yada böyle susan kadınlara örnek olmasını diliyorum çünkü şiddet görüpte susan çok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Sende sanalin haber ajansi gibisin her haberi buraya tasiyon Ahmet kuralda göründügü gibi degilmis onunda canavar taraflari varmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Her haberi eklemem ilgimi çekenleri eklerim  bu hayırlı cumlar konusu da her hafta yenileniyor ben eleştiriyormuyum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Haftada bir cumamiz var onuda cok görenlermi var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Evet doğru midesiz çok gerçekten kimse haksızlığa susmasın ! ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Aynen hak veriyorum bu sanatci cemasinin kimin eli kimin cebinde yarin yine El ele poz verirler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Var tabi hatta gıcık olanlar var bu mesajlara ne diyeyim şimdi herşey var ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Önemli olan sen kicik oluyormusun onu söyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Yok ben gıcık olmuyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
Platonik askmi olur bu devirde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Sıla... |
O zaman güzel saten gicik olma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!