20 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 26.10.18, 23:23
@isabella
Nr.: 41
Antworten
kozalak
Ýstanbul’da ...
Yarin birgün onlarida muhterem kilarlar ve cumhuriyeti tamamen ortadan kaldirirlar artik nasilsa cemaatlere hersey serbest...
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 00:07
@isabella
Nr.: 42
Antworten
davudbey19
Ýstanbul’da ...
Dogru söylüyorsun
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:00
@yalcin1965
Nr.: 43
Antworten
isabella
Ýstanbul’da ...
Yani abı şimdi ne diyeyim birsürü akademisyen tutuklu, yığınla okul kapatıldı, bir sürü öğretmen atanamadiğı için mecburen başka işlerle meşkul oluyor, 2018 yılında hala kardelenler okutulsun diyoruz, Doğuda bazı yerlerde okul bile Yok olanlar ise belli yardımlar ile anca okuma yazmayı cözüyor, puanına göre hala üniversiteye gidenler var, kitaplar yeni düzenlemelere giriyor ama nasil giriyor sen bunu kesin biliyorsun, eğitim sistemi yıllardır noksan görüldüğü gibide düzeleceği yerde daha çok biat kültürü yol alıyor bu gidişle affedersin bizden bir cacık bile olmaz
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:02
@frankly
Nr.: 44
Antworten
isabella
Ýstanbul’da ...
Gözetimi geç de şöyle diyeyim sana hatta destekleniyor, diyanet işleri başkanımız diyorki “ kim böyle bir okulda okumak istemez “
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:04
@kozalak
Nr.: 45
Antworten
isabella
Ýstanbul’da ...
Bilemem ben gördüklerimi hazmedemedim henüz
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:05
@isabella
Nr.: 46
Antworten
davudbey19
Ýstanbul’da ...
Hala dedigin gibi sucsuz gencler ve insanlar icerde zamaninda feto icinde aynini söylüyorlardi simdide yeni tarikatlar okul aciyorlar
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:08
@davudbey19
Nr.: 47
Antworten
isabella
Ýstanbul’da ...
Film başa sarmak olur bu yalnız, bu kadar salak mı bunlar yoksa işlerine öyle geldiği içinmi muhterem hocaların parasından mı faydalanıyorlar
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 11:37
@isabella
Nr.: 48
Antworten
davudbey19
Ýstanbul’da ...
Para gelsinde nerden gelirse gelsin türkiyenin hali zor
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 18:14
@nemesis
Nr.: 49
Antworten
isabella
Ýstanbul’da ...
Cok demokratik ve etik olurdu aslinda
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 19:07
@isabella
Nr.: 50
Antworten
ruyalaralemi
Ýstanbul’da ...
"Sizden Müslümanları hıristiyan yapmanızı istemiyoruz. Sizin asıl göreviniz Müslümanlar'ı islam dininden uzaklaştırmaktır. Doğumlarından ölümlerine kadar haç takmasınlar, kiliseye gitmesinler, vaftiz olmasınlar ama Hıristiyan gibi yaşasınlar. Bunu çağdaşlık adınaltında yapın. Allah'ı ve Peygamber'i tanımayan bir nesil büyük işlerle uğraşmaz; idealsiz, dinsiz, mefküretsiz yaşarlar. Rahatı, tembelliği parayı ve nefislerini sever; arzu ve şehvetlerini tatmin için uğraşırlar. Müslümanları vaftiz etmek için boş yere çabalayıp durmayalım. Başka yollar, başka çareler deneyelim. İslam memleketlerinde girişeceğimiz faaliyetler de onlara, Hıristiyan adetlerini, Hıristiyan bayramlarını, Hırististan kültürünü, Hıristiyan ahlakını aşılayalım. Bir müslüman'ın doğumundan ölümüne kadar kimliğinde Müslüman yazabilir, fakat bir Hıristiyan gibi yaşayarak cami önündeki teneşire yatmalıdır. Kiliseye gelmesine gerek yok, varsın camiye gitsin. Ama bir müslüman'ı hayatı boyunca Hıristiyan gibi yaşatmalıyız.."Rahip samuel zwemer Misyonerlik konferansı küdüs. 1935
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 19:12
@ruyalaralemi
Nr.: 51
Antworten
ruyalaralemi
Ýstanbul’da ...
Rahat yaşamaya alışmış olanların hayatını benimsemiş bir çok arkadaş bana tepki gösterecektir, olsun varsın göstersinler. Ben onların sözleriyle size geliyorum, sizde araştırın bulun... Hayırlı günler... Kendi ata ceddini atasını hak dinini eleştirenlere sözüm. Ayriyetten güzel bir araştırma ve tevafuk isabella hanım. Bu güzel paylaşım için size teşekkür ediyorum...
0
Beitrag gepostet am 27.10.18, 19:14
@ruyalaralemi
Nr.: 52
Antworten
ruyalaralemi
Ýstanbul’da ...
Bu forum'u ve yorumları başından sonuna kadar okudum, güzel bir forum veyahut güzel ötesi. Yüreğinize sağlık...
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!